Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.onsdag 31. desember 2008

Fordingen Elvira.... og GODT NYTT ÅR!

I går ble jeg vekt av at mobilen ringte, fast legen min hadde tid til meg kl 09.30 og legen, feil, kontor damen ringte meg 5 på 9. Man går da litt rundt seg selv. Men jeg kom meg nå til legen, har fått astma med som gjør at jeg hoster mere normal, og jeg sover om natta. Har fått hostesaft med rød trekant som også hjelper litt.. (masse).

Når de dyre medisinene var kjøpt var det bare å slenge bikkjene i bilen å sette kursen mot degernes. Det ventet ingen på meg, jeg ventet på dem. De kom til slutt. Okej, jeg ble møtt av 4 hester som stod laaaaaaaaaaaangt ut på jorde og viste med al tydlighet at de hilste på meg derfra. Inna fortalte peik med hele seg at jeg har hørt at det har kommet noen... Hører dere, det har kommet noen hit!!!!

Som mens jeg venta på at de jeg trodde venta på meg skulle komme. lot jeg knoll og tott få løpe litt fra seg. Lex vurderte å hilse på elvira... For hu lurte fælt på hva slags raring lex var... Det var jo ikke likt noen av de andre idiotiske lave rare dyra hu var vant til å se. Lex på si side lurte på om han skulle late som han var kjempe tøff og skremme elvira.. Glad han fant ut at det var like greit å holde avstand med æren i behold fordi jeg sa klart i fra at NEI vi skal IKKE prøve å skremme elvira. Jeg vet at de andre hestene til ak er vant til bikkjer og setter de på sin plass uten å lage de store skadene. Elvira kjente jeg ikke... Og ak fortalte meg etter på at elvira er ikke noe glad i hunder. Hu bruker for beina for å få de unna.

Av en eller annen grunn så får jeg litt breibeint i dag... Kanke skjønne hvorfor.. Ble tatt med på en klatre tur i går. Og elvira er en fjording, og det vil si at vi har god tid.. ingen vits å stresse. Så jeg måtte bruke muskler i kroppen som vanligvis ligger i dvale eller brukes minimalt får å få henne til å bevege seg for over. Hun gjorde også tapper forsøk på å knuse knære mine på en og annen furu. På toppen av den bakken vi skulle opp presset hun seg mellom to furustammer i håp om at jeg ble skrapet av. Den gang ei, greit at jeg er blitt en pingle på hesteryggen, men noe husker jeg da. Jeg lar meg ikke skrapes av så lett. Tror både ak, trygve traver og elvira fikk seg en god latter på mine veine. Spesielt etter den klatre turen hvor det første jeg sier de 2 siste metera " er det mulig å få kjøpt noen lårmuskler?" Beina dirra...jeg måtte faktisk holde meg fast i manen på elvira. Lurer på hvor mine lår muskler har hvert hen... sydenferie? Jeg var sjokkert over hvor lite som skulle til for at muskla mine gikk i streik. Jeg går jo minst 4 turer om dagen! For de gjorde de, streika. Turen hjem ble det ned sitting i trav, for prøvde jeg å stå i stigbøylene rista beina som kastanjetter...

Elvira er en kjempe fin dame, ja dame.. hu har kjempe omsorg for ryttern sin. Jeg har tryna av ett par hester i forbindelse med fart, og hester som ikke lar seg kontrollere. Og det er IKKE særlig artig å sitte på ett dyr som veier 4-500 kg, som du ikke har kontroll på. Og du merker at dyre ei heller har kontroll. Det er en av de verste ting man kan oppleve driver man med hest. Begge gangene dette har hendt meg har både jeg og hesten tryna. Takk å lov så har INGEN av oss fått skader. (fysiske i allefall) Men det gjør at jeg er litt redd for fart på visse steder eller jeg merker at hesten jeg rir ikke hører når jeg sier stopp. Elvira viste meg med hele seg, (borstett fra når hu erta) at hu viste hvor sette beina for å ikke tryne... Sa jeg stopp eller rolig så hørte hu med en gang. Og denne dama hadde fart i kroppen når vi satte opp tempo. Jeg digger elvira... Litt tungstarta, men med en kjempe omtanke på ryttern hu har på ryggen. Takk for en fin tur :)

Nå skal jeg snar lufte knoll og tott... Dra og ta ett herlig bobla bad mot mine stive muskler... Lage meg noe god mat, finne noe godis til bikkjene. Gløtte på titte kassa, og ønske det nye året velkommen men gutta mine rundt meg. En trolig i stolen vedsiden av min og en i sofan.

Ønsker for det nye året? At jeg for beholde de nye vennene jeg har fått, at jeg ser mere til de gamle og at vi kanskje får enda flere nye venner i 2009`? Hvem vet ;)

CARO, LEX OG JEG ØNSKER DERE ALLE ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR. TAKK FOR DET GAMLE, VI GLEDER OSS TIL DET NYE ÅRET SAMMEN MED DERE ALLE SAMMEN.

1 kommentar:

Anonym sa...

godt nyttår venner :) klem fra cathrine og gjengen :)