Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.søndag 14. desember 2008

Siste brukstrening før jul.

Vi tropper opp, med godt humør, gløgg, pepperkaker og mandariner. Er som vanlig tidlig ute, og bikkjene får løpe litt fra seg. De andre ankommer, og vi er klare. Vi ville alle legge spor på jorde. Så sagt så gjordt.

Og mens vi venter på at sporene skal ligge, så koser vi oss med gløgg, pepperkaker og smultringer som torill hadde med. Arne stilte opp med sitt utrolig gode humør og glimt i øye ;)

Etter koslig samvære så er det spor tid. Trix gikk kjempe bra spor, det samme med emma...caro hadde tatt juleferie. Mer sier vi ikke om det sporet.

Lex fikk komme ut å herje litt med caro, før trix fikk kommet ut å løpt litt. Vi mistenker at han måtte på do... men det var ikke det stedet han pleide å gå på do så han drøyde nok til han kom hjem.. helst mitt under håndball kampen tenker jeg.

Vi har hvert, vel vi er en kjempe gjeng. Rart å tenke på at vi har trent sammen siden mars/april. Ganske lenge.. Det har periodevis ramla inn ett å annet nytt fjes men det har hvert de samme som har dukka opp på vær trening. (nesten)

Den eneste vi mangla i dag var mikkel, han måtte ett annet sted å gjøre noe. Vi savna deg mikkel, du gikk glipp av en koslig terning.

Blir spenende å se om det blir noe trening i romjula. Det vil tiden vise..

Ha en fin 3 søndag i advent, og norge har blitt europamestre i håndball :)

Ingen kommentarer: