Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.fredag 31. oktober 2008

Siden sist.

Har hvert å trent spor med caro. Lex har spor fri for tiden, jobber med lydigheten på han. Tilbake til sportreninga. Jeg var der som vanlig tidlig ute, er som skrevet født en uke fortidlig noe jeg bærer sterkt preg av. Alltid tidlig ute. Prøver å bare være en 10-15 min fortidlig men greier det sjelden. Er ofte 30 min fortidlig mm.

Jeg satt å venta på torill og arne. Mikkel viste jeg at jobba og mest sansynlig prioriterte det å sove litt. Slik at han får gjordt det han skal på natta. (som er jobb) Den som kom først av de to, arne og torill var faktisk arne. Han vet hvordan komme på min. Han er altid presis den mannen, hvordan han greier det aner jeg ikke. Så torill, hvis jeg er slem kan jeg si at hu var forsinka, for hu pleier også å komme tidlig. Når hu ikke kom så tidlig som hu pleier, som er seinere en meg. Begynt jeg å lure på om jeg hadde tatt feil av dag eller tid. Når kl var tiden vi skulle møtes nøyaktig, kommer arne. Og like bak kommer torill.

Alle ville gå på jordet denne gangen. Jeg ville fordi det da var lettere for meg å se hvordan caro går spor for det var noe snø på jordet. Og jeg må si att caro gikk ett kjempe spor. Var ikke mye han gikk på utsiden, men han fant ikke en gjenstand, han leita og løper over flere ganger, så når han dro vidre i sporet fjerna jeg den. De to siste gjenstandene gikk han rett på. Kjempe bra. Dette er andre gangen han gikk på jordet. Førsta gangen var han viftesporhund. Denne gangen spor hund.

Trix gikk også ett spor...hvis vi legger godviljen til. Han var mere opptatt av å finne ett sted å bæsje når han plutselig fikk gjenstanden i nesa på overvær.

Så var det emma. Sporet var bra..veldig bra. Torill var fornøyd og ingenting er bedre en det.

Så gjør vi det som hører med på en spor trening, vi ble stående å skravle, oppmuntere torill til å lage seg hjemmeside, eller blogg også. Etter å ha skravla litt ville arne at trix skulle finne noen i skogen, og etter min karriere (hi hi hi) som figurant på rundering så meldte jeg meg frivillig til å gjemme meg for trix. Det var ikke noe problem. trix fant meg med engang. Fikk en litt dum fille å leke med, men da vet vi det til neste gang arne ;) Trix lekte så godt han kunne. Virka som det var morsomt.

En ting, jeg er nok ikke fult så svak som jeg tror jeg er.. for caro ville gjerne leke med arne og torill når han hadde finni slutt gjenstanden. Og arne virka litt overaska over hvor sterk caro var... Er ikke helt samme vekt klasse som trix eller ingo. Tror nok caro veier nesten det dobbelte av ingo... garantert det dobbelte av trix. Så at han var overaska er greit... men etter to korte "kamper" så kjente arne det i armen. Bikkjene mine har tydligvis herda meg. Jeg kjenner svert lite i arma... mere skuldra. Men kjenner jeg udyra rett så blir nokk de muskla herda også..hi hi hi.

Hvis været tillater.. (er det ikke det det heter?) så skal vi treffes for nye spor på søndag.

Jeg skal forbanne ett off kontor som tror at man kan leve av luft og venteboller.... En ting, er det forbudt å bruke innsiden av skallen på slike kontorer? Virker slik. Måtte avlyse time for behandlig som jeg trenger, som er grunnen til at jeg har med off å gjøre. De krever at jeg skal på de behandlingene men sørger for at jeg ikke har råd til å dra ditt. FRES!!!!!!!! Idiot huer!!!!

God helg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klokke Jimmy! Klokke!!!

Arne:-)

Jimmy sa...

He he he he he... har klokker, mange av dem... de bare virker ikke. De har stoppa :) :) :)

Ses på trening.