Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.onsdag 22. oktober 2008

Mens bikkjene sover..

Tenkte jeg skulle benytte sjangsen mens dyra ligger rolig. De er litt aktive for tiden. Så jeg er glad når de finner ut at det går ann å sove inne. Ikke bare i bilen.

Jeg er litt overaska over hvor fort treningslyst kan bli borte. Bikkjene har gjordt det forholdsvis bra på treningene. Og jeg blir kjempe glad når de får til ting. Men det er ikke noe morro å trene lengre. Jeg så får meg ett år hvor jeg kunne satse orntlig på konkuranse trening. Men det å ENDA engang ikke få være med i en konk gruppa tar fra meg all motivasjon til å trene. Å trene alene hjelper en ikke akkurat med å nå de beste resultatene. Er litt vansklig å se egen feil.

Lex er jeg motivert for å trene, vi går på kurs og det er en gulerot i enden av det kurset. Jeg har mål. Med caro har jeg ingen mål..., de stoppa brått når jeg fikk avslag fra konk gruppa i fbk. Håper jeg finner meg noen mål med lex etter detta kurset. Har noen uker igjen til å finne mål med han. Caro... si det.

Nei, hvis noen vet hvordan man skaffer seg trenings lyst, gleden ved å trene så si fra... jeg ser ut til å ha rota bort min fortiden.

Vil avslutte dette innlegget med en liten beskjed...retter den til meg selv også. Ta vare på hverdag som går. Sett pris på det man har..for plutselig er det borte. Dette fordi en jeg trener sammen med, mista ett familie medlem ganske brått for noen dager siden. Våre tanker går til deg og famillien din Cathrine. Klem

3 kommentarer:

Anonym sa...

takk jimmy.... det var snillt, og omtenksomt av deg. har det veldig vondt nå, og dagene er meningsløse. men det hjelper å ha folk rundt som bryr seg. så tusen takk.. klem fra meg, killja, masi og kaizer

Anonym sa...

skulle ikke være anonym.... cathrine :)

Lise sa...

Hei Jimmy. Høres ut som du har det trått for tida, men vil oppfordre deg til å stå på videre. Vet at du kan det.