Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.mandag 27. oktober 2008

Fatter har klikka...

Har aldri opplevd fatter på denne måten før. I går foreksempel så trente vi lydighet igjen. Men denne gangen så lekte han kjempe masse med meg. Det var kjempe rart. Jeg ble litt satt ut jeg...ble stående å se på. Også ble han aldri tom for leker... når jeg løp avgårde med en leke så hadde han en som var helt lik. Jeg hadde det kjempe morro.

Og det var en merklig lukt der, den var kjempe god..jeg glemte alt jeg. Bare måtte snus på den...caro sa at det var en av de vi trente sammen med som hadde løpe tid. Jeg vet ikke hva som sjedde når vi kom hjem men, jeg var rar i hele kroppen... og jeg greide ikke la være men hoppa opp på ryggen til caro...og bakparten min bevegde seg gitt. Å så sin caro ble agitt. Jeg blir ikke sint når caro står bak meg og gjør det samme. Så hvorfor caro og fatter ble sint på meg aner jeg ikke.

Når jeg tenker meg om så sier fatter nei til caro og røskern vekk hvis han prøver å hoppe opp på ryggen min. Synes det er litt morro nå caro er sånn jeg. Får jeg gniiir rumpa mi inntil caro og han blir så rar da...hi hi hi hi hi hi.

Caro fortalte meg at fatter ikke har det så bra fortiden, har skjønt at det er noe, for han er stille, og han blir veldig fort sint. Caro og jeg ser at fatter gjør det han kan for ikke bli sinna på oss. For han går vekk fra oss... Også koser han masse med oss etter på. Caro sier at fatter virker sliten, for han har levd lengre med fatter en meg. Og at fatter har vist hvert sånn før. Det er vist noe som heter penger og ett sånn der kontor som ikke har gitt fatter de pengene han trenger. Det har sjedd mye trist også, for forgje dagen her, så kom det sånne salte våte ting fra øya hans. De smakte litt godt. Jeg og caro gjør så godt vi kan med å være snille gutter da. Men det er ikke altid like lett. For det er så mye fart som skjer med kroppen min for tiden.

Fatter har hatt det gøy også, det vet jeg, for han smilte når vi trente sånn finne-menneske-som gjemmer-seg-med-en-leke-greie. Og jeg vet at fatter er kjempe glad i oss. For selv om han ikke tror at vi hørte det så gjorde vi det... Hvor var jeg..æææhh fatter prate... jo fatter er glad i oss. For fatter sa at uten oss, knoll og tott, så ville livet hans hvert tomt. Og dere, caro og jeg vet at fatter er kjempe glad i alle vennene sine også, glad for å ha dem i livet sitt. For han smiler når han hører fra dem, om det er noe caro kalle sms, email eller lagt igjen en komentar eller hilsen i gjsteboka.

I går sa fatter at han trengte en time out...nå vet ikke jeg hva det er..men han slå av en sånn greie som lager lyd... mobil sier caro, for å få en pause. Lurer på hva han trenger pause fra jeg. Det vet bare fatter. Nei nå må jeg slutte, vi skal på det kurset i oslo.

Voff fra lex og caro.

1 kommentar:

Anonym sa...

vi er her om det skulle være noe..... klemmer fra cathrine, killja, kaizer og masi :)