Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.torsdag 26. november 2009

Rett vei..

For i dag så var jeg å trente litt med lex på ett jorde...og det var deilig å komme seg ut å gjøre noe. Og vi var ikke alene, for trix kom en tur også...og for å være sikker på at lex som har litt harking igjen ikke skulle smitte trix på noen som helst måte, så gikk trix først. Og trix gikk et greit spor han..dvs han plukka pinnen med litt hjelp av arne.

Lex han plukka til slutt pinnene han...og jeg fikk en tanke om hvordan trene neste gang, for da skal jeg huske hvor jeg la siste pinnen (rødmer) og la han beholde den. Om jeg er på rett spor er en helt annen sak. Det finner jeg ut sånn etter hvert. (lex var på rettspor)

Nå har jeg kontakt nav og stilt de sp om hva og hvordan jeg skal gå frem for å starte eget firma, skal også sjekke om det å være hundtrener er moms pliktig..veit at man skal betale moms når man passerer 50 000 i omsettning i året. Og jeg har vel mistanker om jeg ikke kommer til å greie det de første årene...eller i det hele tatt. (Den forsiktige realisten som prater)

Så venter jeg på noen bekreftelser mv fra noen andre, og dermed sendes det søkna på lån slik at jeg får flytta meg og lex vekk herfra. Det for tiden vise.

Jeg har finni ut at jeg har ett "problem" og det er ett ganske stort problem når det kommer til ett stykke, for jeg skal "leve" av å selge meg selv...få folk til å ønske hjelp fra meg....og jeg er vel den som er minst flink til å selge noe som helst og aller minst meg selv...så jeg får kontakte en jeg ser opp til når det gjelder det å selge seg selv, få noen tips å råd av han høvdingen.

Jeg veit at jeg har peiling på det jeg prater om, jeg veit at jeg har masse å tilby til de der ute som sliter med hunden sine, trenger tilbake mld på treningene sine...og jeg har sjelden noe problem med å hjelpe folk å trene hund på den måten de trener, tenker hund. Jeg har veldig brei erfaring med hunder og forskjellige hunde raser. Det har årene som heltids instruktør lært meg.

Jeg er litt sånn..hva skal jeg kalle det...gi f i de som mener at jeg ikke kan hjelpe noen fordi jeg ikke har vunnet nm i lp, ol..så lenge man greier å lese hund, kan tenkniker...greier å tenke logisk..så er det utrolig mye man kan hjelpe andre med...og det kan jeg. Det jeg ikke kan hjelpe med...er øvelsene i de øvre programene innen lp...ikke før jeg har testa de ut selv. Og det har jeg ikke noe problem med å innrømme heller...men at jeg skal dømmes nord å ned fordi jeg ikke har resultatene enda uten at folk veit grunnen til det...dems tap sier jeg da. Og det er antaglig mennesker som ikke ville hatt hjelp av meg uansett :)

Som jeg sa til en venn av meg.."jeg veit hva mine sterke sider er, hva som er mine svake sider...jeg veit også at jeg har utrolig mye å lære bort...så kan de andre stikke av med titlene så lenge...."

Men....pass på...jeg kommer etter...he he he he he :)

Ha en fin torsdag....snar er det helg og 1 søndag i advent...og dogs4all.

2 kommentarer:

Skattejegeren sa...

I have a dream sa Martin Luther King JR for mange år siden, og det er en av de viktigste ting å starte medfor å lykkes Og drømmen har du Jimmy En annen klok mann sa en gang, Hemligheten bak suksess er hardt arbeid, det er derfor det er en hemmlighet for så mange. Og å jobbe hardt for å nå målene har du aldri hatt noe problem med, så dette går bra skal du se. Stå på

Jimmy sa...

Takker for de ordne..."rødme" :9