Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.onsdag 11. februar 2009

Kontraster....:)

Som dere ser på bilde under så kombinerte jeg vente tid og pålegg fra styret om å måke verandan, med litt kos i solveggen. Orntlig deillig var det også, bortsett fra at ventetiden jgaldt besøk til tannlegen. Ett besøk jeg ikke har fore tatt på 10 ca. Har en smuuuuuuuuuuuuuuule tannlege skrekk. Hater det når man tar bilder av tennene...de skal på død å liv trøkke den dingsen langt ned i halsen på deg.. nærmest mulig brekker refleksen. GRØSSSSSS!


Jeg lå så stiv i tannlegestolen at jeg ble svimel. Slå den om du kan...hi hi hi hi. De idiot bildene taes jeg hører det prates, og mumling om hull og masse annet jeg ikke forstod. Bortsett for at jeg så for meg en alerede tom lommebok enda tommere.... Tannlegen pratet med noen andre, en annen dame, tannlegen var også dame, begge ganske unge, kommer så bort til meg og sier at dette ser riktig bra ut! Til å ikke ha hvert hos tannlegen på så lenge og du har innrømmet manglende tanntråbruk, så var dette veldig bra. :)


Jeg har vist bedre tenner enn jeg fortjener...hi hi hi hi hi hi. Har starten på 3 små hull, men de er så små at tannleggen ikke vil gjøre noe med det, og hun lurte på om jeg skulle bestemme neste gang jeg skulle komme selv. Klok av skade sa jeg at vi kaller inn vi :)


Tannlege damen virket enig. Ikke ble det så verst dyrt heller, lommeboka skerk men skriket kan overleves. (man dytter sov i ro i øra, ha ha ha ha ha)


Mens dere nyter bilde under... så kan dere kjenne på følesen av at man skal snart til tannlegen... det er dette jeg mente med kontraster ;)Men en kjempe fin dag da, når alt kom til alt :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

deilig å ha det overstått....huff, har ikke vært hos tannlegen på altforlenge selv. :( godt at det ikke ruinerte deg heeelt ;) klem fra cath og gjengen. hils go gutta dine :):):):)

Anonym sa...

Deilig å være ferdig med det...uff det koster jo en formue å gå dit!!!!!!
Liv Marit og Haico.
http://www.turbo-haico-piczo.com