Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.torsdag 12. februar 2009

En fin dag :)

Gjorde noen avtaler i går på sms, mikkel skulle noe og jeg skulle noe og det på samme sted. Så da ble vi enige om å være der på samme tid. Jeg våknet sånn ca 40 min før jeg skulle være der, og får sendt sms til mikkel om at jeg ville bli forsinka. Ble ikke så veldig forsinka alikevel. Plukket han opp på veien til der vi først skulle møtes men ikke alikevel så skulle vi det siden jeg ble forsinka. Der etter satte vi igang, og igang mener jeg prate. Og det var kjempe hyggelig. Mikkel er en man kan prate med selv om man ikke er helt enige om alt. Man er enige i å være uenig :)

Etter å ha skravla ihjel noen timer så er det kursen hjem, sette seg på en hveranda før bikkjene får seg en tur ut. Litt kaldt på potene til lex men ellers bra. Hosten etter å ha prøvd å "sniffe" snø er nesten helt borte, litt harking. Lex er en smart hund som tydligvis skjønner at det å base i snøen og puste inn i det man kjører hele huet i snøen er litt teit.

Caro på sin side har erfaring og vet hvordan snuse i snøen uten å få all snøen inn luft veiene. Bruks gruppa, fant ut at det var for kaldt i dag. For kaldt til å trene, Og det er jeg enige i.. skravla går lett der også, å slik skal det være. I sola er det "godt å varmt" men... du skal ikke være lenge i skyggen før det er orntlig kaldt.

Nå skal jeg dytte hodet inn i noe annet som er kaldt... frysern min, se om jeg finner noe som er spisanes der. Og finner jeg ikke noe så fikk jeg i meg en veldig god lunsj i dag som var sund til å med og det til en veldig rimlig penge ( iallefall for meg, ble spanderte på idag :) takker igjen jeg :))

Men da veit jeg hvor jeg kan dra å spise når lommeboka sier ok, for det kan hende den kan si ok litt oftere :)

Det var godt å komme seg ut, gjøre noe uten hund ett par timer. Det skal dog ikke være forlenge uten hundene mine, da får jeg apstinenser.

Nei, frysern var det jeg skulle. Ekke så ille å gleme det.. verre når du ikke husker hvor du parkerte bilen ;9

Ha en fortreffelig inne aften :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Deilig å bli spandert på da:):):)
Liv Marit og Haico.
http://www.turbo-haico-piczo.com