Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.torsdag 23. oktober 2008

Litt av hvert...

Grunnen til overskriften er for de det er litt av hvert som kommer frem i dette innlegget. For det første, for det er greiest å starte der. Det synes nå jeg da, for starter man med det siste så blir det ikke det siste men det første og det første blir nr to. Forrvirra nå? Bra.

Jeg har veid dyra... vekta var ikke helt kjempe nøyaktig tror jeg men her er resultatene: Lex veier nå 41,5 (ca o,5-0.2 kg fra eller til) caro veier 42,5 med samme usikkerhets margin som lex. Jeg synes caro er vel tynn...men vekta sier meg noen annet...han har ikke mye fett på kroppen, men han har begynt å få muskler i stede. Og det er jo bra.

Var å trente spor i går. Lex fikk løpe løs på jordet. Caro fikk ett spor i medvind da jeg sliter med at han bruker overvær når han går spor. Han gikk kjempe bra spor til vi kom inn i skogen, (sporet starta på ett gamalt hogstfelt og endte inne i skogen) der fant vi en gran som caro måtte tisse på...vingler som en full mann...men må bruke nesa i bakken for å finne sluttgjenstand. Den hadde jeg av erfaring gjemt..... Et greit spor. Mikkel var der, arne var der og torill var der. Sporet til trix synes jeg var bra att det blir litt sprett og hopp skulle bare mangle han er fortsatt ung arne. Husk det ;) (ert ert) Torill prøvde seg på gobit spor og fant ut som noen andre at det ikke var noe for dem heller. Tålmodighet å sånn. For emma gikk ett spor som var mye lete etter gobiter en spor. Så jeg utnevner herved emma og lex til bestått go-bit-lete-spornhunder ;) Vida fikk ett spor i mot vind... lurte mikkel litt i starten men denne karen lar seg ikke lure mere enn engang. Jeg synes vida gjorde det bra til å gå sitt første ikke ipo spor på jorde i motvind. Men det er nå bare min mening.

Jeg har også funnet ut sammen med noen andre i dag at jeg skal trene opp lex og caro til å rundere på biler også. Ikke bare mennesker. Vi er en kvartett (4 stk) som trener en del spor sammen. Og to av dem, jeg er ikke en av dem, roter seg litt bort innimellom. Den ene i omerådet den skal gå spor, den andre på vei til stedet vi skal trene. Den sist nevnte fikk øyepå min bil og pusta letta ut.(tenk at noen kan puste letta ut over å se den bilen...) Og fant ut hvor man skulle ha svingt til høyre og ikke til venstre. Jeg må innrømme at jeg lurte litt på hvor denne med bilen hadde rota seg bort..fikk en sms som sa noe slikt..:håper jeg finner en orntlig vei snart. Da lurte jeg på hvor denne hadde kjørt feil... Det som er fint er her jeg bor, er at er du ikke helt sikker på hvor du er... så havner du på en eller annen måte tilbake på den veien du har hvert på før. Bare tenk ca rettningen du kommer fra, og kjør mot den.

Så skal jeg avslutte med ett lite grøss...eller noe. For en tid tilbake brå våkna jeg på morra siden, og det første som ramler inn i hodet mitt og jeg husker at jeg sier høyt er "hvem døde nå"og sovner jeg igjen. Ca en uke etter får jeg vite at damen som bor under meg døde den morran. Tilfeldigheter tenker jeg. Men ja, det reiste seg noen nakkehår. Så i helgen så våkner jeg og nokk engang sier jeg høyt, hvem døde nå og ett par timer seinere så få jeg sms av morra mi... en tante av henne døde den dagen. Det kan ikke bare være tilfeldigheter...

Nei, nå skal jeg se hva jeg har igjen i frysern av mat... og se om jeg får lagd meg en middag. Ha en fin høst kveld.

3 kommentarer:

TRIX, en langhåret collie som bor hos Arne sa...

Men Jimmy, da!! Trix er jo fire måneder. Skal vel ikke sprette og hoppe da vel?!?!:-))

Vi tøffingene (Torild og jeg!!!) gikk spor i dag også vi, i plaskregnet. Emma gikk kjempeflott og det gjorde Trix også. Når han først fant sporet så gikk han klokkereint for første gang. Første gang jeg også har forsøkt slepespor, så det skal vi prøve et par ganger til for å se om det var det som var årsaken.

Flott med vekta til Caro og Lex. Særlig at Caro er i så godt hold, kjmepebra.

Uff for noen grøss. Håper ikke det blir flere:-(
Ha en fin kveld!
Hilsen Arne og Trix

Anonym sa...

Skjønner ikke helt hva du mener om dette å kjøre seg bort altså. *plystre*

Jimmy sa...

Først til arne, lex er 9 mnd og hopper å spretter fortsatt..hi hi hi hi. Du og torill var kjempe tøffe, desverre så var caro ikke i form i går. Han var slapp, så da lot jeg han få hvile. Og ja, jeg var ikke mye frista til å gå spor i går. Så da får jeg være mindre tøff denne gangen. He he he he.

Er glad vekte til caro ikke er lavere... da har han hatt de kg ekstra han har trengt.

Så mikkel, nei hva mener jeg med det tro..he he he. I rettferdighetens navn. Du kom deg tilbake til utgangspunktet ved egen hjelp da ;)