Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.mandag 3. august 2009

Vått a agitt!

Det var det lex mente om treninga i dag. Har aldri hatt så høy sitt på lex noen gang, ei heller dekk. Og han hadde den treeeeegste "shefer" sitten de jeg trener sammen med hadde sett noen gang. Og den ene eier selv shefere. Men når lex først var blitt vått på "utstyret" så kom sittene raskere.

Men først gårsdagens bruks trening. VEEEELDIG bra, nå kan jeg legge spor i terrenget, ikke bare i veikanter og gress plener. Lex jobba hardt for å finne godbitene, rolig fint tempo. Hadde ett spor med gobiter å pinner...han stoppa ved pinnene men tok dem ikke da han var fokusert på gobitene, men gikk ett kjempe bra spor..rolig og det uten at han plukka godbiter. 2 sporet var i litt blåbær lyng og mose...veldig bra, han jobba for å få med seg gobitene, skjønte at han måtte bruke nesa for å finne dem. Lex hadde også perfekt spor oppsøk...veldig bra økt :)

Dagens økt på ukjent sted å trene gikk også veldig bra til tross for dårlig vær og treg sitt i starten. Lex jobber godt, samler seg bra...så jeg er godt fornøyd. Vurderer en økt til på torsdag... en kort men effektiv økt :)

Skal hilse fra lex å si at man kan selv prøve å plassere en naken bak i det våte gresset å se om vi setter oss noe raskere ned!

Lex skrev i bloggen sin i går og har tatt kvelden for i dag.

De som så den sitten til lex flirte godt og det skjønner jeg...men når han fant ut at han fikk leke bår han satte ned rumpa så gikk det som skrevet raskere.

Veldig fornøyd med lex om dagen...det går sakte men sikkert fremover :)

Ha en fin inne kveld...og jeg er imponert over de som trente idag. Ble to forfall men resten stilte opp...bra jobba :)

Ingen kommentarer: