Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.onsdag 19. august 2009

Detta må jeg gi en sjangse!

Og hva jeg må gi en sjangse..er det nye opplegget i konkuranse gruppa til fbk. For nå skal det endelig satses seriøst på å få lp gruppa like stor som den en gang var. Vi kommer til å få en trener som hjelper oss..og det er ingen ringere en Stein Feragen. Og det hørtes veldig bra ut.

Noe krav er det jo, men det er krav jeg kan leve med. For det er jo krav som jeg egentlig stiller til meg selv. Jobbe for å bli bedre, mene noe med å delta i konk gruppa. Jeg har jo mine mål, de skal jeg nå på ett hvis...og hvem veit, kanskje de målene blir høyrere.... ;)


Det ser ut som vi blir en stor gruppe, over 20 stk hadde meldt sin interesse...vi får håpe at de fortsetter med det. Jo flere jo bedre, og for de som aldri har konk før....håper de ikke slipper detta tilbudet, for jeg veit ikke om så mange andre som har detta. Da må du gå konk kurs og betale det 3 dobelte minst for å få det vi nå ser ut til å få i fbk.

Detta lover godt..jeg gir det en sjangse.

Ha en fin dag :)

Ingen kommentarer: