Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.lørdag 22. august 2009

Overaskende 3 plass på follobruks klubbmesterskap :)

Kan trygt si at jeg ikke hadde noen forventninger til lex, for jeg veit jo hva vi har å jobbe med :) Hadde planer om å 0 i fellesdekken..for der har jeg ikke stolt på ham i det hele tatt...fikk trekk fordi han satte seg opp når jeg kom inntil. Urolg dekk, men han ble liggende. Men på innkallinga var det noen som passerte bak meg uten at jeg var klar over det og turen ut av ringen var ett faktum. Takk å lov så finnes ikke lex agresiv. Fikk tips og råd fra dommer og han så mye bra i oss når ting er mere på plass.

Det var Arild Eriksen som dømte..dette er dagens pong skår :)

Tannvisning 10
Fellesdekk 8.5
Lineføring 7 (alt for mye å se på..noen dobbelt komandoer fra meg også)
Fri v fot 8,5 (som over)
Dekk fra holdt 9
Innkalling 0 (den øvelsen jeg trodde lex var sikker på)
Stå under masj 10 (den øvelsen jeg sleit m på bronsemerket)
Fritt hopp 9 (liten tjustart)
Helhet 0

Sum 149.5 og en 3 plass av 8 startende..

Dette er ett knall bra grunnlag å jobbe videre med..kjempe fornøyd :) Fikk masse positive tilbake mld far de som så på...

Veit hva jeg har å jobbe med... :) Fornøyd med utagngs punktet :)


Ha en strålende lørdags kveld...magen min er klar for mat...ikke spist siden 9 i går kveld...lex er litt sliten han og gitt...

2 kommentarer:

Angelika sa...

Så gøy at det begynner å funke for dere i ringen :-) Fikk selv en null på innkalling i kl 1 med riesenschnauzeren min, han satt som en prest til jeg ropte og da løp han ut av ringen :o) Det kan fikses, blir spennende å følge med dere fremover! Kos deg velfortjent i kveld!!!

Jimmy sa...

Tusen takk...godt å høre at det ikke bare er lex som brått ombestemmer seg for å løpe forbi på innkalling, men enda bedre å høre at det kan fikses :)