Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.lørdag 27. september 2008

Sniff og smule.

Nei jeg har ikke skrevet det første navnet feil. Dette er to shefer tipser som vi har godt på valpekurs sammen med og trener med. Den ene er hvit og den andre svart. Og i dag fikk lex lov til å leke med dem. Caro også selvfølgelig. Tror gutta hadde godt av det. Løpe litt og det var ikke noe tvil om hvem som var øverst på rang. Han oppførte seg veldig bra. Lex løp etter å hadde det kjempe morro. Ikke var han den som ble mobba heller..det var det den hvite sheferen som ble. Men jeg skal love deg at når lex ble vel tøff i trynet å prøvde å dominere caro så fikk han til snakk.

Erlend som eier sniff og smule kasta vekk pinner og kong som de måtte lete etter. Caro fant pinnen først. Det morsomste var vel at sheferne løp enkelt fra caro og lex, men det var caro som greide å snappe til seg pinnen, for når shefene måtte ut i bremsesladd, vel da tok caro pinnen. Smule kjefta orntlig på caro...som om caro bryr seg om kjeft fra en liten frøken på 9 mnd. He he he.

Den eneste som turte å bite i pinnen samtidig med caro var lex. De små frøknene lot caro ha pinnen i fred.

Skal se om jeg får tatt ett bilde av alle 4 i morra.

Fikk tlf fra jojo s eier i dag. Jojo halta på trening i går så vi avbrøt treninga. Og i dag måtte de inn på vet høyskolen. Det er mistanke om brudd eller forstuing i en av tæra til lille jojo. Han ville ikke tråkke på beinet i går i det hele tatt. Krysser fingra for at beinet til jojo er bare forslått og at det går over av seg selv.

En av knerteboerne har gjordt det veldig bra i dag i sarpsborg...cert og cacit. Vant og fikk 580.5 p. Det er knertebos haico. Vi gratulerer.

Cert er:Certifisering...3 stk fra 3 forskjellige dommere og man er brukschampion
cacit er: innstilling til intrenasjonal champion.

Ha en fortsatt fin helg :)

Ingen kommentarer: