Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.mandag 22. september 2008

Det nytter....

Jeg vet ikke hvor mange som kjenner caro og meg, av de som leser bloggen. Jeg har lagt ned en DEL arbeidstimer på caro. Først for å "fjerne" uønksa adferd, han var kongen i det siste hjemmet når far i huset ikke var hjemme. Og han var ofte ute å jobba. Så han hadde gjordt seg en del minder trivlige erfaringer. Samma, sånn er det når du overtar en omplasserings hund. Etter år med trening og lyst til å skyte bikkja. Gi opp alt, så lykkes vi på fredag.

Den veien har hvert lang...og kronglete. Det tror jeg flere som har hund har funnet ut. Er ikke bare å gjøre slik og sånn bestandig. Desverre.

Det er en som ga meg ett håp om at jeg kunne lykes med caro alikevel..var en jeg trenet sammen med nede i østfold. Anne-marit... Husker hu kom ut med den tispe som man tydlig så var berørt av trener. (lite viste jeg da at det var moren til en valp jeg kom til å skaffe meg) Anne-marit jobba og trente uvabrutt. Og man så at Fancy ble tryggere og tryggere. Fikk prata med anne-marit og fikk vite at fancy 3.5 mnd gammel fikk hard medfart av en full kar. Det er slikt som setter sine spor. Traff igjen anne-marit på funksjons analyse med fancy...og var vel like spendt som anne-marit. Og fancy bestod fa. Og i dag er fancy en elite hund i lydighet.

Da var det bare å fortsette å jobbe med caro. Det nytta jo å jobbe med hunden. Det var jo fancy ett bevis på. Så da måtte jeg jo EN dag få det til med caro også.

Og en ting, det er sjelden ting kommer skliende på en sølvskje her i livet. Man må ta det utgangspunktet man har, og jobbe videre med det. Det gjelder uansett hva det er du ønsker å oppnå her i livet.

Vet at flere ville avlivd caro, eller omplassert han igjen fordi han krevde en del jobb og det er ikke den høysete sannsynlighet at caro vinner nm i lydighet, den er heller svært usannsynlig. Han kan nok gjøre det bra, forutsatt at den dagen nm er alt stemmer og han er på topp. At han ikke er mere syk..får tilbakefall.Men vinne..tvilsomt.

Vet ikke om det er så intressant... å vinne nm...jeg har vinne en kjempe seier med caro alt. Nå kanskje vi greier å kose oss i lydighets ringen...ta ting som det kommer. Så for restultater være resultater. De viktigste er at vi er på lag og har det gøy sammen. Det er iallefall min mening. ;)

Ha en fin dag :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Når man må jobbe som en helt for hvert lille fremskritt, smaker hver lille seier så uendelig godt! og de små seierene blir minst like viktige for deg som det å vinne NM ville være for noen annen, fordi du har antaglieg jobbet like hardt for å komme akkurat dit DU er nå med din hund som enkelte av dem i NM har gjort med sine pudler og border collier. Det blir som med meg og Leiv Vidar. På min måte har jeg lagt ned like mye arbeid i ham, som noen i NM har gjort med sine perfekte hester som hadde et perfekt utgangspunkt.
Og dermed blir den seieren å kunne ri en runde på jordet på Leiv Vidar en mye større seier enn å kunne hoppe høyest i Norge med hesten sin, eller å løpe fortere. Fordi man har jobbet så hardt for det er en slik runde på jorde mye mer verdt for meg, eller i allefall like mye verdt, som en NM plassering ville være for dem som hadde det perfekte utgangspunktet. akkurat som med deg og Caro. Hadde du hatt en 100% frisk border for eks, så ja, du hadde sikkert vunnet premier i elite nå, men hadde de plasseringene smakt noe bedre enn de 177 poengene du fikk i forrige uke? TVILER på det...

Du er kjempeflink Jimmy, fortsett med det!
klem fra Puddel

Jimmy sa...

Takker for det:)

Og jeg kan bare si meg enig. Burde vel skrevet at det nytter for alle som har noe de må jobbe ekstra med. Og den seiern med 177 poeng...den sieren vil jeg leve lenge på..veldig lenge...

Klem og kos bakøret..til deg miss puddel :) fra meg og gutta.