Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.fredag 30. oktober 2009

Slike overraskelser vil vi ha flere av :)

Fikk mail med resultatene fra det uoffesielle stevnet i dag...og du kan si jeg ble overrasket. Med all den hoppinga og lydene som lex lagde...skjeve sitter...gikk langt foran meg på lineføring osv, og jeg så de andre som gikk...hvor mye bedre kontroll det så ut som de hadde. For når jeg gikk med lex kjentes alt ut som ett enesete kaos. Ett kaos som han fortsatte med når vi trente i går. Skulle ikke tro jeg hadde hvert hjemme og lufta lex i mellom tiden...for det var akkurat som inne i hallen. Økt nr 2 var mye bedre.

Tilbake til overraskelsen....for resultatene var kommet...jeg viste at jeg ikke hadde vunnet for Cathrine med Ice gjorde det knall bra og det samme gjorde Rebecka med sin hund...det var flere jeg følte gjorde det bedre en meg å lex...så jeg regna med å havne lengre ned på lista.

Så når jeg leste resultatene så kan man godt si jeg ble overrasket....vi havnet på pallen...på en solid 3 plass :) Det var en artig overaskelse å få det...og det sånn på en fredag,,,,kjempe morro :):):)

Her er karakterene:
Tannvisning 10
F dekk 0 (droppa den)
Lineføring 6 (lex lekte kenguru)
Fvf 8
Dekk um 9 (hvis jeg husker rett...skjev dekk?)
innkalling 9,5 (skjev sitt)
Stå um 8.5 (tok 1 eller 2 steg)
H0pp oh 7 (dobbelt komando og for langt foran)
Helhet 9

Totalt 139.5 :)

Er kjempe fornøyd...3 plass av 10 startende :):):) Neste gang skal vi få 6 opp på 7....7..opp på 8 osv :)

GOD HELG! :):):):):O)

2 kommentarer:

Skattejegeren sa...

Gratulerer Jimmy. Det var gøy og velfortjent :-)

Jimmy sa...

Takker for det :)Artig med slike overraskelser skal jeg si deg...spesilet når man fra før er fornøyd med at lex gjenomførte så bra som han gjorde :)