Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.onsdag 7. oktober 2009

Da kan høsten fortsette ;)

For nå har jeg endelig fått varmovnen opp på veggen igjen. Har gips vegger, og en periode hadde jeg 2 hunder..og de har div leker..så de skulle ikke så mange "slam dunkene" eller skåringene som skulle til før den ene skrua hang løs i smadra gipsvegg...... Med litt hjelp fra fatter og ett genialt appertat som hjalp oss med å finne stendere slik at vi slapp å fjerne hele gipsplata, så fikk vi hengt på plass varmovnen og den vil tålen en skåring eller 2...ikke det at det finnes noe å skåre mål med lenger...for det tok lex ganske raskt livet av..men nå slipper jeg å være redd for at en liten berøring skal sørge for at ovnen går i gulvet. Har en panel ovn som skal varme opp over 50 kvm. SÅ det er deilig å kunne bruke den igjen.

Var en tur å besøkte lex sine halvsøsken og søsken og herlige sutti i går. Jeg bare digger den han hunden....han hilste meg velkommen ute ved å ta ett forsiktig tak rundt hånda mi og viste meg veien inn mens fancy kom på at jeg var en av de som fikk med seg en av hennes sønner hjem, og han som faktisk lot henne sitte på fange inne ;) En orntlig kosete dame. Fixi og fluffy, lex sine søsken koste seg ute...og du milde himmel og like fixi og lex er.....så en film fra fixi som gikk lydighet...var som å se lex.
Som dere ser er det ganske stor famillie likhet...... De har utrolig mye til felles.....

Så var det å hilse på alle halvsøskna til lex....som nøster på 5 uker som synes at mine sokker og joggesko..(de kom etter anbefaling fra anne-marit...er ikke så lett å få med seg hvor de små tømmer tanken) var kjempe spennende å bite på...smake litt på....orntlig søte var dem. Må innrømme jeg er glad for at lex og jeg er i den fasen vi er i nå...for om jeg har aldri så mye lyst på en hund (valp) til....så har jeg en plikt ovenfor meg og lex med å få til det vi skal ha påplass før tanken på en ny hund skal få dale ned i hodet mitt. Selvom tanken stadig prøver å dale ned i mitt hode...så skal den ikke det!

Sitter her og tenke på sutti...hadde det ikke hvert for osv.......sukk. Han er utrolig fin....og skulle ting passe seg sånn i fremtiden...så håper jeg at jeg har muligheten til å få taki en valp etter ham.


Lenge siden jeg hadde prata med anne-marit også, koslig var det...og jeg håper at vi får tatt en tur i skogen en dag slik vi prata om :) Tror at vi begge kanskje kan finne ledig tid sånn i starten av november..så da kommer jeg til å gi lyd fra meg ;)

I dag er det inne trening med konk gruppa i fbk, derfor kan høsten fortsette med sitt, selv vintern kan true med å komme..for nå kan man trene inne minst en av trenings øktene.

Trente spor på søndag og mere sier vi ikke om det. Får se om det blir ny sportrening i morra, er desverre sykdom i gruppa på enten fører eller hund...så jeg krysser finga for at de snart er på beina igjen...både tobente og firbente...regner med at jeg tar meg en økt uansett i morra før det bærer avgårde til oslo og ny økt med lp.

Nei, nå bør jeg avslutte..lage meg noe middag, planlegge treninga etter på....repetere for meg selv hva det er jeg skal huske når jeg trener....mane frem Sverre Kirkemos stemme der jeg går...*ler*.

Ha en fin kveld...:)

2 kommentarer:

Skattejegeren sa...

Ikke noe hast med høst og vinter :-) Flotte bilder

Jimmy sa...

Kan vel være enig i at det ikke er noe hast...bare så godt å være klar til at det kommer ;)