Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.søndag 25. mai 2008

Lex fikk hederspris!

Og det på første utstiling (valpeshow) Det var min deby også...og det å få 3 plass og heders pris synes jeg er bra jeg. For lex vokser litt mye bak nå i forhold til fronten. Så han er litt skjev sett fra siden. Og det ene øret hans vi ikke ligge slik det skal...Men slik er det med valper... Jeg ungikk å snuble i lex, gjøre de store feila når jeg løp i utstillingsringen...(anne-marit var en god tolk, som "oversatte" det dommern sa).... jeg fikk han til å stå for dommern til slutt. Lex var litt sliten må skjønne, og det var så godt å sette rumpen ned på gresset. Og det at både far og dommer prøver å få han til å stå hjalp lite. Så jeg måtte holde han i stående stilling ved å løfte han under magen. Så det jeg frykter mest...tannvisning....det går uten problemer. Så takk til robert og liv marit som trente på tannvisning på lex med god bit både fredag kveld og lørdags morgen..og litt i dag. Takk også til de andre knerteboerene som koste med lex, og lot han styre kosen. takk for hjelpen :) Lex og jeg er blitt en erfaring rikere.

Her er hva dommeren skrev om lex:

Kraftig hode m maske, (så kommer noe jeg ikke greier å lese....) u utviklet kjeve, Runde lyse øyer, slurvete ører, bra utviklet kropp for alder. Bra stamme og vinkler. Beveger seg lik sin alder. Bra pels og farge.

Har prøvd så godt jeg kan å oversette det som ble skrevet til norsk, da kritikken kom på svensk...ganske natrulig da vi var i sverige ;)

Det var vel 17 hunder som ble stilt ut i arvika, jeg har teflon hodet når det gjelder å huske navn og resultater, med ett ressultat fikk jeg med meg...og det var at lex sin søster...fluffy ble best inn show...det vil si at hun var den beste valpen av alle andre valper, uavhenig av rase, som vant i sin klasse.....fluffy vant over dem :) Kjempe grattis!. Alle brødrene og søstrene til lex fikk hederspris :) Prat om bra søsken flokk. Skal bli gøy å følge med på utviklingen vidre :)

Hvis dere er vil vite mere om knertboerne og resultatene, gå på linken som det står knertebo neste nederst på siden min, høyre side.

Ellers vil jeg si at lex, caro og jeg hadde en kjempe fin helg, vi fikk hilse på mange av de som er i knertebo fam. Det var også kjempe morro å hilse på søskna til lex, utveksle erfaringer og høre, ikke minst se hvordan det gikk med dem. Fant ut at knereboere er en sprø gjeng med store hjerter, som elsker hundene sine og hundesport. Så denne gjengen kommer jeg til å trives med. Uten tvil :)

Det var noen som jeg savna..camilla og taxi som jeg skulle delt hytte med. Hadde hvert kjempe kos om dere hadde hvert der, men har full forståelse for hvorfor dere ikke kom. Forhåpentligvis treffes vi ved andre anledninger :)

Håper jeg ser flest mulig igjen. Dere er en kjempe gjeng og jeg gleder meg til neste gang vi treffes. Noen av dere ser jeg kanskje på knertebo cupen...andre kansje før.

Takk for en knall fin helg :) Bjeff og kose lyd fra hundene og kjempe smil fra meg.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis med HP på utstillingen!!!!

Kjempegøy med utmerkelser og spesielt når man har en hund som vokser til alle retninger og ørene ikke henger ned... Fnis!!
Sånn er det i vekstperiodene, men det lover godt for Lex i fortsettelsen med en HP i baklomma.....

Forøvrig var BIS valp Fluffy....

Voff fra tremenningene i valpekassa

Jimmy sa...

Tusen takk...og takk for tipset, skal endre det slik at fluffy for den æren hu fortjener. Det gikk litt rundt for meg etter alt som sjedde i helgen.... med utstillings championer og alt... det var kjempe morro å være med i allefall. Lex er fortsatt sliten etter helgen han.

Hils tilbake til alle tremeninger...caro hilser også :)

Lise sa...

Gratulerer ! Dette var kuult !