Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.lørdag 3. mai 2008

Copy cat....

Det er artig å se hva valper lærer av de eldre, lex ser at caro spiser på noe ute, som han ikke får kjeft for. Så det må jo lex prøve også..problemet er bare at lex hogger taki det første å beste å bite taki. Om det er hvitveis (som er giftig), løvetann eller gress er ikke så nøye. Så lex blir litt forvirra når jeg drar ut hvitveisen av munnen hans...har begynt å gi han gress i stede. Kanskje han da lærer. Og du ser på hele lex at han ikke er helt klar over hvorfor han spiser det, men caro gjør det så da må Lex gjøre det også. (kunne jo hende han går glipp av noe godt..????)

For en tid tilbake tissa lex på samme omeråde som caro når vi var ute. Men det ble bare med den ene gangen...frem til i dag... Nå løpern med nesa i bakken, øya følger med på caro... Caro snuser på tispe flekker, det gjør lex å, like intenst som caro...men på helt feil sted... Han er på det næremeste 40 cm unna tispeflekken. Så du ser jo atn ikke er helt sikker på hva som skjer. I dag gikk lex i laaange perioder fulgt NØYE med på hva caro gjorde. Han tissa flere steder der caro tissa...og han snuste før han tissa.. Ingenting slår en valp som ser på noe annet en det han lukter på... Du ser at valpen prøver å forstå hva eldste mann gjør...men hakke sjangs til å skjønne det enda. Lex er bare så herlig :) Idag tissa vi 4 ganger...mot normalt 2 ganger, hvis jeg er heldig når vi går tur. Lex vokser.. både i kropp og sjel.

Og dere...musikk korps er farlige!!!! Da løper vi inn å hjemmer oss under bordet...Lex kommer ut under tvil...han ser at caro og meg er der ute tiltross for de rare tromme lydene. Det artige er at caro 8 mnd gamel også var redd for musikk korps... Som jeg starta det hele med...copy cat...vel i rettferdighetens navn...copy dogen lex er i gang :)

Ha en fantastisk søndag...

Ps..caro hopper opp på hveranda kassa for å se bedre, nå har lex begynt å hoppe opp også(beina hans er endelig lange nok)...men han ser ikke så mye som det caro gjør (enda).... Men vi må gjøre det caro gjør...basta! Selv om vi ikke vet hvorfor vi gjør det ;) Ska se om jeg får tatt bilde av det...

Ingen kommentarer: