Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.onsdag 14. mai 2008

Tattoering.


Jeg ser ofte på discovery, og der er det et program som heter miami ink. Det handler om ett tatto studio i, ja miami. Og det setter i gang drømmer om nye tattoeringer...foreløpig så blir det med drømmene.

På 30 årsdagen min fikk jeg tatto i gave av en god venn. Han var nok lei av prate mitt om å skaffe meg en tatto, men jeg gjorde aldri noe med det. Takket være gaven fikk jeg gjordt noe med det....Jeg skaffa meg en ørn øverst på armen. Så uorginalt tenker vel noen, men min ørn svever over fjell og skog. Ja, det er den dere ser bilde av. (tatt bilde selv..) Og valget for ørn, er ikke bare att jeg er litt harry, men fordi ørn for meg betyr frihet. Så har jeg da en arm som det ikke er noe på...den kommer det etter hvert en ulv på. Ulven for meg er ett like mektig symbol som ørna. Den stor for så utrolig mye pers at jeg ikke vil ramse opp alt her. Men enkelt sagt, så føler jeg meg til tider som en ensom ulv.

Ved å se på miami ink så begynner man å få ideer, og det som skal komme i tillegg til ørn, ulv, er bånd av noe slag under de tattoene. Jeg har få men veldig gode venner, å få med initialene til dem på den ene armen, og alle dyra som jeg har betyd mye på den andre armen. Der blir det nok ett bånd med bokstaver....(et alfabet ingen har sett maken til)

Men, jeg har ett lite problem, for, jeg har en veldig god venn, en som betyr veldig mye for meg. Og han har jeg lyst til skal få en egen tatto. Men hva...for meg er han enklet å greit en høvding, han har ett hjerte av gull, er ærlig og det du ser, er det du får. Du veit du kan stole på ham. Og han er rolig, som en høvding. Det er så vansklig å for klare...for meg er han og blir han en høvding. Skulle han lese dette er det ikke sikkert han er enig i alt jeg skriver, vi kan selvfølgelig alle bli sinte...og er ikke perfekt. Vi er da mennesker ;)

Jeg har lurt på om jeg skal tattoere bokstavene høvding...en indianer fjær...er fortsatt ikke helt enig med meg selv. Og dessuten, penger til tattoene er en helt annen sak. Men det er lov å drømme :) og billigere er det også :)

Nei, kan ikke sitte her hele dagen, må få gjordt noe her. Ha en fin dag, selv om himmelen ikke er knall blå,og sola gjemmer seg bak ett slør av skyer :) (vi trenger slike dager også)


Ingen kommentarer: