Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.mandag 14. september 2009

En liten time out :)

Det er så mye artig og spennede som skjer rundt meg, så jeg har pressa meg litt for langt for fort. Jeg merka i dag at jeg har gapt over litt for mye de siste ukene. Første pri nå er å komme seg til hektene , dernest blir det bli flinkere til å prioritere hva som kommer først.

Det blir nok stille her noen dager frem over og jeg kommer sterkere tilbake. Jeg har lært av mine feil og har lært at man bør høre på kroppen selv om huet sier noe annet ;9

Fikk et lite tips i dag når jeg merka at jeg ikke turte å gjøre noe jeg aldri har synes har hvert noe problem før. Og når jeg nå har kommet meg hjem og merker at jeg er i fred med å gå i vranglås er det greit å stanse før man gjør det.

Jeg kommer sterkere tilbake, garantert..alt det som skjer rundt meg vil jeg ikke gå glipp av, så jeg må bare finne en bedre måte å få det med meg på :)

Ha en fin uke, jeg dukker under radaren og er tilbake før du veit ordet av det :)

1 kommentar:

skattejegeren sa...

Ta deg litt pause du Jimmy. Det er viktig og ta seg tid til å gjøre ikke noe, av og til. Vi andre venter spent på at du er tilbake med nye innlegg