Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.onsdag 13. august 2008

Ikke alt går som planlagt...

Jeg skrev så kjekt at nå kom uka hvor vi skulle starte med trening igjen... i dag er det onsdag..og ikke en trenings økt innen lydighet er unnagjordt... Hvorfor? Syk hund...mage problemer... og når man flyr ut og inn..sover maks 2-3 timer sammenhengende pr natt..... da blir man i litt dårlig humør...og når man da til vanlig ikke har no særlig langlunte..og minimalt med tålmodighet... vel da er de tingene ikke eksisterende når man ikke har sovet ut på flere uker. Og når man trener hund er det greit å ha tålmodighet og trempramang underkontroll. Men I natt fikk jeg sovet hele natten..det var godt det. Er flere uker siden sist.

Det er caro som igjen sliter med magen...han kasta brått opp ca 7 dl på 2,5 timer søndag kveld. Og når man bor i blokk....vel da er det ikke bare å åpne døra.... Da må man kle på seg og håpe bikkja rekker ut og ikke spyr i trappa på vei ned...(har opplevd det også). Ikke morro.

Det kan se ut som magen til caro nå har stabilisert seg...men følger en pris med det... Caro er avhenig av kortison pga alergi mm. Og nå har jeg måtte slutte med krotison pga magen..og han har fått tilbake de plagene han fikk kortison for. Er i dialog med vetrinær på hva vi skal gjøre videre. Regner med at vi ser ann tiden.

Send oss noen gode tanker :) vi trenger dem...vel caro mest..han som sliter.

Ha en fin dag.

Ingen kommentarer: