Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.søndag 24. august 2008

Da er helgen over.

Lørdagen startet 6.30, lufte og fore hund. Det gjorde forsovit søndagen også. Så dra til stedet jeg skulle figurere. Det var 12 ekvipasjer totalt. 4 rottwailere. 7 shefere og en aussie (australsk gjeterhund). Det var kjempe artig å se en aussie...den kan virke noe usikker, og denne var intet untak i starten men det vokste i løpet av testen og ble mere å mere trygg. Og den bestod testen. Kjempe morro.

Møtte kjentfolk både lørdag og søndag..knertebo testet 2 hunder, kara og casper. Begge bestod testen. De gjorde begge en bra test. Gratulerer. Alle sheferne bestod testen i helgen, det var en rottwailer som strøk på skudd. Av 12 ekvipasjer bestod 11 testen. Kjempe bra.

Traff også på en kollega fra oslohundeskole, Wenche med sin sheferhund demo som dere skjønner, bestod testen den også. Grattis til Wenche og demo.

Har hvert med på tester hvor det er få tallet som har bestått. Denne gangen bestod flertallet. Ikke noe er bedre en det.

Det tikka også inn en sms om at knertebos my billy boy, ble best i rase, valp. Den ene søstra til lex, fixie ble nr 3 av 3. Dette fordi hu er i voksenfase..ikke alt er like propesjonalt. Men det er god trening. Er veldig spendt på hvordan millie, mums og mira gjorde det på utsilling. Hvis resultatene uteble for man tenke på det som god trening. (det er lettere sagt en gjordt er mann konkuranse menneske ;)) Ps my billy boy er bror til overnevnte hunder...så han dro det lengste strå denne gangen av søskna. Det kan fort snu. Lex fikk HP, og siste plass av sine søsken i sverige..men ble Best in Show valp på knertebo cupen... så ting kan snu. Stå på vidre alle sammen.

Jeg er klar for en tidlig kveld, man blir litt sliten av å figurere. I morra er det ny dag og nye treninger.

Ha en fin søndags aften :)

Ingen kommentarer: