Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.fredag 7. november 2008

Oppturer og nedturer.

Fikk noen oppturer i går. Tingene jeg har slite med ovenfor det offentlige har løst seg :) og jeg har fått plass på innetreninga i follobruks.

Var på sportrening i går. Mikkel la ut ett ukjent spor, og det gikk som det gikk. Ikke bra men den oppvekern trenger man inni mellom. Gå inn på arne og trix, trykk på trix hverdag (nythet) og se på hvordan en hund går med en fører med en fører. (nei, jeg har ikke skrevet feil, dere skjønner det når dere går inn på arne og trix sin hjemmeside)

Veldig glad for den hjelpen mikkel ga meg der. Trix gikk ett kjempe spor, vel alle gikk bra spor uten om caro. Men det var det jo en grunn for ;)

Lex får to runderinger. Han har kjempe tempo ut...ikke så stort tempo inn. Men det løser vi.

Lex har hosta opp en del gress i det siste...og i går så hosta han når han dro av gårde i båndet. Jeg tenkte ikke noe mere på det. For lex ska dytte i seg alt som kanskje kan smake godt. Og caro tissa ekstremt mye i går. Så når bikkjene vekte meg med å kaste opp i dag..vel da dro jeg til vetrinær. Og det ble bekrefta kennelhoste på lex, caro harka litt i går og i dag, så da har han det også, i tillegg til at han har urinveis infeksjon.

En av de jeg trener sammen med har en hund som ikke har det beste av imunforsvar. Man kan godt si at jeg tenker veldig på dem. Jeg håper for alt i hele verden at denne hunden slipper unna. Noe jeg desverre tror kan bli vanskelig da det går VELDIG mye kennelhoste i omerådet her jeg bor. Det var vetrinærens ord... huff. Håper og krysser fingre å tær for at denne hunden ikke får kennelhoste... at det skjer ett mirakel. Og skulle den få kennelhoste at den for ett lett sykdomsbilde. Ikke blir kjempe syk.

Tok også en blod prøve for å sjekke om caros daglige doser med kortison har begynt å gjøre noe med nyrene hans. Venter på svar nå.

Huff... livet er en berg å dalbane.

Kryss finga folkens, mest for den hunden som sliter med imunforsvaret sitt, og pittelitt for at man ikke finner noe på blod prøven til caro.

Blir feil å skrive god helg... vet ikke hva jeg skal avslutte innlegget med jeg så jeg bare avslutter nå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Blodprøvene til caro viser at han ligger godt inne på normalen ad nyreverdier. Viser ingen tegn på bivirkninger av kortison bruk!!!!!! En liten byrde løftes av mitt bryst.

Nå krysses alle fingre å tær for den andre vi skulle krysse fingre å tær for!

Jimmy

Anonym sa...

usj, kennelhoste er no'dritt, husker da Ajax og Mikki hadde det for noen år siden, Mikki var eldre og fikk det veldig lett, Ajax hadde skikkelig feber og hostet dammer av slim bare han beveget seg, så han bodde mest i buret og spiste pennicillin. Det gjorde susen det!
klem fra Puddel