Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.tirsdag 25. november 2008

Ondsirkel.

Min ondesirkel.. vel den jeg har havna i nå, har flere av dem. JO, min onde sirkel begynner med at jeg HATER å fryse, virklig hater det. Så jeg kler godt på meg...og svetter... Og tar av meg litt av tøyet for å kjøle meg ned... Og når man gjør det et par ganger sier kroppen at detta funker dårlig kjære deg. Det burde jo du skjønne også.

Ja jeg burde skjønne det, men jeg hater som sagt å fryse, og jeg hater vått tøy inntil kroppen. Så da blir det en ondsirkel da. For de siste treninger å utfarter så har jeg vært kald inntil margen. Og jeg har frysi i stua mi som har 18-20 grader. Der sitter jeg med ullpledd rundt meg. Og når jeg skal ut, vel da tar jeg på meg så mye at jeg ikke fryser når jeg sitter stille og venter på at sporet får litt ligge tid. Finga mine er forfroset ett par ganger, tæra har hvert som istapper.

Det jeg lurer på om jeg skal gjøre nå, er å ha med to jakker. En jeg bruker når jeg går spor og en jeg bruker når jeg sitter stille. Kanskje jeg da slipper å våkne av at lungene prøver å krabbe seg ut gjenom halsen, og ører og nese er tette. Vel nesa starter med å være tett om morran, så renner den resten av dagen. Ørene har man en følese av at man har store dotter i. Som periodevis verker. Nysing og VONDT i hodet!!!!!

Glad jeg ikke skal noe spesielt i dag. Kom meg i butikken og handla noe av det som trengs og ting jeg ikke trenger, men som jeg trodde jeg trengte, så dermed så har jeg ikke fått kjøpt alt det jeg trenger.

I morra er planen å dra ett annet sted å trene... men jeg får se hvordan formen er.... Er den som nå... da blir det sofan. Spiser rød solhatt og tar det rolig. Pinex er innkjøpt slik at hodepinen... pine.. er en pine ja.. men det er dundring og tungt å holde oppe... ikke er jeg så alt for tjukk i huet heller så det er ikke det som gjør det tungt å holde oppe.

Traff en godveninde i butikke... hu så ut slik jeg følte meg... Lurer på hvordan jeg så ut da.. slik hu følte seg??? Hu følte seg ikke bra hu heller.

Nei, sofan med sitt pledd roper.

Ha en forskjøleses fri dag ;) Det anbefales.

1 kommentar:

Anonym sa...

God bedring!
Håper du blir frisk så vi sees på torsdag!

Hilsen Arne