Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.tirsdag 4. november 2008

Bronsemerket.

Jeg har som nevnt tatt bronsemerke kurs med lex. Og i dag hadde vi prøven.

Jeg har aldri hatt det som jeg hadde det nå før en prøve. Jeg var nervøs på en helt annen måte en jeg pleier. Ikke snakk om å trekke seg. Kvalm så jeg var sikker på at jeg kom til å spy. ALDRI hatt det på denne måte før. Det verste er at jeg ikke skjønte hvorfor. Dette merket var så utrolg viktig å gjenomføre. Jeg begynt å gruble over hvorfor dette merket var så spesielt. De andre merkene, bronesmerkene, har hvert mere se hva jeg kan. Denne gangen var det en drøm som skulle oppfylles.

Vanligvis så tenker jeg at dette går bæsj, men denne gangen..."å misslykkes er ikke ett allternativ" det var det den indre stemmen sa hele tiden. FOR FØRSTE GANG i mitt liv.

Jeg drar inn, klar for å spy opp middager mm. og er første mann ut:

Her er resultate
Tannvisning 1o
lineføring 9
fri vfot 9
dekk fra holdt 9
innkalling 10
stå 8
enkel dekk 2 min 10
helhet 9


Totalt 161 poeng av 180 mulige og bestått. Er ekstremt stolt av lex, 9.5 mnd gammel. Dette bronsemerket deles med fancy og mamman og pappan hennes. Vi vil hedre dem ved å ta merket. Gutten di fancy er en kjempe gutt. Han er verdens beste. En dere kan være stolt av. Jeg er i allefall kjempe stolt og glad jeg kan si at lex bor hos meg og caro. Gledes og stolthets tårer renner.

Ha en knall fin uke. Jeg skal kose med gutta mine. For caro hjalp til, det at jeg greide 177 p med han etter å ha fått 30p..... Det ga meg det jeg trengte for å gjenomføre idag:) Og jeg fikk oppleve at en drøm gikk i oppfyllese.

7 kommentarer:

Anonym sa...

STOOOOOR GRATULASJON FRA STOLT OPPDRETTER :):)

Anonym sa...

Grattis med bronsjemerket.

Anonym sa...

grattis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dette var meget bra. nå kan du være stolt av deg selv :) klemmer fra oss på langhus

Anonym sa...

Kjempegtattis med bronsemerket!!!
Og hvilken flott poengsum! Topp!!!

Hilsen Arne

Anonym sa...

Vi har en liten utfordring til deg i bloggen vår.

Anonym sa...

Så fint, gratulerer med bronsjemerket. Artig :-)
Lykke til videre.

Anonym sa...

gratulerer!
http://www.hunden.no/blogg/profil.html?bid=36