Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.lørdag 7. april 2012

Blir litt rar i hodet sitt...

Når man har syk hund, spesielt når det er 3 uka hunden er syk. Man tror at nå er det verste over, nå har det roa seg...nå er lex på bedringens vei.. Man får ikke tenkt tanken ferdig før det kommer ut avføring som ikke er som den skal lengre.

Lex har hatt og har i perioder smerter. Da får han smerte stillende... MEN og der er ett stort MEN...for er lex rolig for de han har det vondt ikke er i form, eller er han rolig å smerte fri. Er den lyden lex lagde nå ett grynt for de han har vondt eller er det ett grynt for de han drømmer og det blir ikke ett knurr. Er det det att han sukker tungt når han legger seg ned tegn på at han har vondt eller har han altid gjordt det. Er lex veldig aktiv forde han har vondt. Vetrinær sa at smerter kan gjøre hunder urolige. Eller er lex i form igjen og klar for å finne på noe igjen. Legger han seg fort ned fordi han har vodnt eller fordi han ikke orker så mye da han har sliti med å få i seg næring en lang periode. Eller er det varmen som har hvert de siste dagene... Og slik raser spørsmålene og tvilen rundt i hodet ditt.

Det ene øyeblikket så tror du at nå er det verste over, idet neste så virker det som lex har smerter igjen og bukspytt vill ikke stablisere seg.......

Man blir som jeg skriver litt gal i hodet sitt av dettte, og ikke minst veldig sliten....du går å følger med på hunden hele tiden. Trenger han smertestillende nå, kan jeg øke for mengden nå, kan jeg begynne å tro på at dette vil gå bra....

Har prata med andre som har eid hunder som er syke over tid...de sier det at ja man blir litt rar i hodet sitt, og man blir sliten av det.

En ting, jeg er så utrolig takknemlig for sp om hvordan det går med lex, at de tenker på ham og det er nå ganske mange som krysser fingra for oss. Fortsett med det :)

Fikk litt annet å tenke på her, for Lex sin treningsvenn trix ble bitt av hoggorm. Kan takk å lov skrive at dette gikk bra. Trix er hjemme igjen etter 2 døgn på oslodyreklinikk, trix er trøtt men har fått i seg litt mat og gjordt fra seg :) Veldig glad for at det gikk så bra med trix :)

Håper lex sin bukspyttkjertel blir normal igjen snart...for det kommer snart til å klikke for meg.....er vel i den derre ser ikke skogen for bare trær moduset tror jeg...kanskje...ikke helt sikker ;P

2 kommentarer:

TRIX, en langhåret collie som bor hos Arne sa...

Ja, Jimmy, du blir nok avføringsekspert du også. Jeg hadde en hund som hadde kronisk tykktarmsbetennelse. Fulgte med avføringen hans i over fire år. Folk lurte på hva jeg så etter hele tiden:-(
Man blir litt rar i hodet av slikt og man går i konstant spenning.
Håper inderlig at det går framover med Lex og at vi snart kan se den glade gutten i form igjen!!!

Jimmy sa...

Godt å høre at man ikke er alene om å bli litt rar... Jeg håper også at lex snar er tilbake i form. Han er fortsatt en glad gutt han viste det på spor treninga i går. Ble kommentret at det var så herlig å se han så glad :)