Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.tirsdag 24. april 2012

Gutten sin det :)

Litt stolt av lex merker jeg, for vi skulle til vetrinæren i dag for å vaksinere ham. Vetrinæren ville vente litt med å vaksinerer han til imunforsvaret hadde roa seg litt. Så da dro vi. Jeg spurte også en tid tilbake om vi ikke kunne se om lex hadde så lite med tannstein at vi slapp å dope ham ned. For lex og neddoping fungerer ikke akkurat så veldig bra. Han virker mere urolig nå han er dopa en når han ikke er det.

Da det roa seg på vente værelse spørr jeg en av dyrepleiener om hu ikke kan se om det går an å fjerne tannsten uten at lex blir dopa. Jeg henter lex og vi lager orntlig liv i på vente rommet. Her er det shefere og andre hanhunder og alle forteller at det er her, var her først og nå kommmer jeg.

Får roa lex, men de andre vil ikke roe seg så da ser ikke lex poenget med å fortsatt være rolig. Vi tase med inn på ett rom, lex veit at da skal vi hoppe opp på bordet. Så det gjør han, tisse litt på bordet også vi, for jeg lex er jo så glad at han må bare skvette litt.

Vel oppe på bordet så får jeg holdt lex i ro, titter på tennene det gjelder og vi setter igang. Lex sitter kjempe fint. noen få kast med hodet men ellers veldig flink gutt.

Dyrepleiern sier, dette er første gang på en rottis, og jeg tenker med en gang at her var det mye tannstein på en så unghund og forklarer med engang at lex får jo oppbløtt for... Dyrepleier svarer at: var ikke det jeg tenkte på, det er første gang jeg fjerner tannstein på en rottis som ikke er dopa. Lex er den eneste jeg tørr gjøre det på . Da ble jeg stolt da.Og det beviser at trener man valpene på at det skal tåle håndtering fra de er valper så slipper  man unna mye ekstra når man skal/må til vettrinær.

Har også fått tilbake meldig på at de stoler på meg og vet at jeg har kontroll på lex, og at lex er en tverrs gjenom snill hund, eller som vetrinæren sa, litt mye oppi hodet hans på engang, som lex bekrefter når vetrinæren må dra til seg hånda for at lex ikke skal få vaksina i nesa si :) Alt må sjekkes.

Så er det inn til vetrinær som sprø hvordan det går med lex jeg sier det som det er at det går litt opp og litt ned. Ca 2 dager med bra og 1 ikke så bra. Da forteller vetrinæren at hvan var i england hvor de hadde seminar (?) om hunder som lex som sliter med å legge på seg og har generellt problemer med mage/tarm. Der hadde de funnet ut at å sette en sprøyte med b vitamin hadde en enffekt så da prøver vi det.

Veide lex også, han ligger nå stabilt på 40.4 kg. Fikk også vite at det ville ta tid å få han som er så aktiv opp i vekt. Fikk også klar singal om å begynne forsiktig med å blande hans vanlige for inn i maten etter hvert. Bare jeg tar det veldig forsiktig. Noe som er planene også. Mistenker at jeg kommer til å fortsette med det vetrinær foret han går på nå lenge. For han er mye bedre i pelsen sin og det til tross for at jeg ikke bruker dogvitalety. Håper jeg havner på en kombinasjon av royal som har 4% mere fett en det vetrinær foret han går på.

Avsluttnings vis, det at lex gleder seg til å komme inn hos vetrinæren, hopper opp på bordet, han kan ikke komme fort nokk opp på det faktisk, det kan jeg også takke de ansatte der for. Førsta gang jeg kom inn med lex så var det frytelig skummelt, han er lav og utrolig forsiktig. Da kommer en av dyrepleierne rundt og lar lex bestemme selv om han vil bort eller ikke. Hu holder en godbit i hånda. Jeg gir beskjed om at lex er usikker og at vetrinær skal ta hensyn til det. Noe vetrinæren også gjør. Det lempes en haug av godbiter på bordet, vetrinære er rolig å sikker, gir godbiter fra hånda, stryker rolig over lex sin rygg, flere godbiter, setter raskt vaksina uten at lex registerer det.  Så lex kan ikke komme seg fort nok inn til vetrinæren, han har kjempe forveninger om godbiter...det er ikke vanskelig å høre når lex er på vetrinære kontoret....det er utrolig mye prating og frustrasjon over at han ikke får kommet seg inn til rommene fort nok :)

For meg finnes det bare ett vetrinærkontor Follodyreklinikk og i utgangspunktet en vetrinær...Harald Small.

Ingen kommentarer: