Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.torsdag 11. juni 2009

Sportrening.

ja, det er torsdag og treningsdag...så da drar man på trening. Og lex gikk veldig veldig bra i dag, til tross for maurgobiter... Han ramler av midtveis, men han starter bra og avslutter bra, og jeg forventer at han blir litt frustert når han ikke får dratt av gårde. Og han blir sliten av det. Så enten ett "langt" spor (max 10 m) eller 2 korte...(5 m).

Der lex går bra går han no sinnsykt bra! Fullt fokus og plukker gåbitene helt perfekt. Men som skrevet, må finne ett sted å legge gobiter som kan ligge litt uten at de blir svarte av gobiter. Og jeg har no laget meg en plan på vidre frem drift. Først se at han forstår hva han skal gjøre, får ro, ikke går i frustrasjon, så lengre avstand mellom, variere avstanden på gobitene...så lengre og lengre avstand....

Emma og trix trente i dag også, generelt veldig bra på begge to, vi har alle noe å jobbe med men er ikke de største tingene.

Lex fikk budføring også.. skulle tro det var veddløp, for lex hadde fart i kroppen kan man si. Og han fikk løpt litt fra seg.

Skal prøve å få ett spor til før søndag hvis været tillater. Spådd ganske mye regn.

Nå venter maten på meg.

Ha en fin aften..og dere, trenger dere noe som får frem smile båndet.. sjekk ut filmen på skattejegerns blogg...du finner filmen neders på siste innlegg.. Du får virkerlig trent magemusklene og hørt på god musikk. Skru opp volumet på pc og nyt det :)

Ingen kommentarer: