Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.torsdag 17. april 2008

Jippi vår....

Dette tror jeg blir en deilig dag...sol og varmt. Jeg våknet av meg selv i dag..kl kvart på 8... Jeg begynte å lure på om lex var død...(han har hvert vekke kl de siste ukene) det kom ikke en lyd fra buret.. Men lex var ikke død..han har bare funnet ut at det går ann å sove lengre om morran. Noe jeg som er ett solid b menneske er veeeeeldig glad for :) I dag blir det skogs tur, for caro skal på spor trening i dag. Er spendt på hvordan det går.. Caro har ikke hvert i form i det siste, så det har ikke blitt noen spor siden sporkurset. Nå er caro i bedre form og det er bra vær (bra tima caro) så da blir det spor. Nå hører jeg værenadan rope på meg...og det ropet svarer jeg på..nyte stillheten mens dyra sover.... sitte i sola å slappe av... deilig. Ha en nydelig dag :)

ps...lex satte seg fast under senga mi i går...hørte piping fra soverommet...og det tok noen sek før jeg fant han. Da varn midt under senga..... og kom seg hverken fram eller tilbake. Og han var veldig glad for å komme seg løs, tror ikke han gjør det stuntet der engang til ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jadda, jadda, jadda, så er du linka inn hos oss da, masa :)
Somsagt, riktig kundebehandling skal du få: Send en klage, og VIPS er feilen rettet.....FNIS

Ha en fin dag i solen......klem fra de søvnløse som akkurat nå er på Skedsmokorset i valpekasse til Lex`s tremenninger....

Jeg våkna akkurat nå.....så nå skal jeg drekke kaffe og gå på dass, for røyke gjør jeg jo ikke..jihaaaaaaaaaa

Jimmy sa...

Stort smil....og klemmer fra tremeninger er mottatt og overlevert. Dette kaller jeg go service...:)

Jimmy