Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.søndag 27. april 2008

Det er en farlig hund i stekeovnen!

Hilsen Lex.... satt ved datan og tittet innom noen hjemme sider og blogger når jeg plutselig hører en knurring som bare kan komme fra en valp.... Å ganske riktig...foran stekeovnen står Lex med bust fra bak øra, til midt på ryggen og knurrer... Han beveger kroppen får å få respons fra den andre hunden som er i steke ovnen. Men den gjøre jo det samme som lex.... Dette vaar så skumelt å rart at lex later som den farlige hunden ikke er der lengre...han tusler bort til meg, får litt kos før vi henter oss en leke som vi kan demontere i buret.

Stakkars lex...han kommer nok til å se den farlige hunden i alle glass flater..., dører mv. Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal få vist Lex at det ikke er no farlig hund.... Men at det rett å slett er han selv.... For håpentligvis så finner han ut som andre valper gjør at den andre hunden ikke er noe å bry seg om.

Caro er ikke i form idag, skulle ha hvert på spor trening...men caro ligger bare å vil sove... vi får se om han bare er litt mere trøtt i dag..... Å ha en hund som har perioder hvor han ikke er i særlig form..er ikke noe gøy.. Du går hele tiden å lurer på om dette er perioden som...beklager. Jeg orker ikke tenke på det. Tar en dag av gangen. Han kan være i fin form igjen i morra.

Ha en fin søndag.

Ingen kommentarer: