Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.tirsdag 22. april 2008

Valpekurs dag 2

I dag var vi på parkeringsplassen til ski ishall. Ett sted Lex har hvert før. Det vi trente på i dag var kontakt, hilse på de andre hundene, gå pent i bånd å innkalling. Lex er kjempe flink, det jeg synes er mest morsom med tanke på hvor usikker han var mot mennesker i starten...er at lex nå setter seg mellom beina til de vi møter. Han har fortsatt noe lav hale, men han oppsøker nå mennesker selv. Det viser at alle turene på sentre og i oslo bærer frukter. Veldig glad for å se den fremgangen hos Lex.

Caro var også flink i dag...han hadde en ok tannvisning, og han hadde en solid felles dekk. Hunden ved siden av reiste seg og caro ble liggende. Da var far glad. Caro greide denne gangen å hoppe over hindret i stede for å brase rett inn idet. Kontakt før hindre kan vi trene på seinere. Håper jeg får starta med han snart. At han holder seg i form. Imorra tar vi det rolig..rusler nok en liten runde i nærmiljø og trener litt lydighet.

Om ikke hundene er trøtte, så er jeg det. God natt, sov godt å drøm søtt ;)

Ingen kommentarer: