Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.fredag 31. desember 2010

2010 siste dag...

Det er det i dag...siste dagen av ett år. Jeg har alt skrevet om hvordan dette året har hvert. Jeg har ikke fortalt om romjula..den har hvert stille og rolig. Litt pgs kulde..vel ganske mye pga kulde. For 1 juledag så ville ikke bilen min starte. Dødt batteri, og jeg trengte en batterilader. Noe min svoger kunne skaffe meg. Og når jeg fikk den ladern...da fant jeg ut at de gamle klumpete batteri laderne er for lengst historie. Denne batteri laderen var som en stor fjernkontroll til tv. Med andre ord ganske liten. Men jeg fikk ikke lada opp batteriet til dagen som er treningsdag. Men nå er bilen lada...og den kan brukes om nødvendig. Og hvis vær manen..har rett så skal vi få se 0 grader...t o m noen pluss grader. De sa i allefall så i går. Får håpe det holder seg mildt for både lex og jeg trenger å komme oss ut å trene litt. Og jeg fikk det jeg ønska meg til jul...til å med noe jeg ikke viste at jeg ønska meg til jul fikk jeg også :)

Det er veldig populært med nyttårs forsett og mål for det nye året. De gangene jeg har skrevet om planer og forsett så har intensjone holdt til ca mars. Så det nye for 2011 er at jeg skal ta en dag av gangen. Lære meg å si nei, når kroppen mener vi skal ta det med ro. Mulig det kan kalles ett forsett...men vi lager vel oss noen forsetter uansett tid på året. Da kaller man det en plan.

Jeg er spendt på hva 2011 kommer til å bringe..jeg veit hva jeg håper at det kommer til å bringe....og hvis 2011 bringer meg noe av det jeg håper på så skal jeg skrive om det i bloggen min. Og jeg skal gjøre det jeg kan for å nå mine håp :)

I dag skal vi som overskriften sier si hade til 2010 og alt det har gitt eller tatt fra oss. 2010 går snart over til å bli i fjor.... Foran oss ligger ett nytt år som ett blankt ark..så det er bare å finne frem blyanten...malekosten, faregeblyanter, fargestifter...og sette igang å farge 2011 i de fargene du liker best ;)

Lex og jeg ønsker dere alle ETT GODT NYTT ÅR OG HÅPER AT DERE ALLE NÅR DERES DRØMMER OG MÅL I 2011 :)

1 kommentar:

Per sa...

Godt nytt år til dere begge Jimmy