Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.onsdag 16. januar 2013

Lex 5 år :)

Tenk at lex har vært så liten en gang :) Med tanke på hvor stor han er nå. Dette bilde ble tatt dagen lex dro, hvis jeg ikke husker helt feil var det i mars 08. Som tiden har flydd av gårde. Det har hvert trurbulente år med både det ene og det andre. Litt sykdom inni mellom. Men alt i alt er jeg veldig fornøyd med lex. Klart man ønsker seg en hund som aldri er syk, som tåler alt og man kun ser vetrinæren når det er vaksine tid. Men slik er det ikke med hunder, man kan desverre ikke garantere seg mot sykdommer. Derimot er det veldig greit å være godt forsikra :)

Jeg har vel skrevet side opp og side ned og hatt mange innlegg på bloggen her om lex, jeg er fortsatt like glad i gutten min. Det har ikke blitt noen flere konk på oss, grunnen er sykdom som har kommet i veien, og når man får huet over vann igen og man i sitt stille sin planlegger å konk, og hunden nok en gang blir syk, (bukspyttkjertelen) så sjedde det noe med lysten til å konkurere, har mista al morivasjon til å konk med lex. Så jeg har en tidsbegrensa pansjon på lex for tiden. Jeg sier ikke at jeg aldri kommer til å konk med lex...for ingen vet hva frem tiden bringer. Brått kan lysten til å konk igjen være der.

Året 2012 er ett år som hva mildest talt vært turbulent, lex, meg selv og kurser, testleder oppdrag. Jeg vil si at første delen av 2012 den lar vi gå i glemmeboka, den siste delen kan jeg ta med meg og tenke positiv på :)

Hva 2013 bringer vet jeg ikke...får antaglig noen svar i slutten av januar på hvordan deler av 2013 vil bli senes ut....resten av 2013 har blanke ark som er klare til å fargelegges :)

I skrivende stund venter jeg på svar på blodprøver jeg har tatt, plutselig problem med muskler og ledd. Så jeg håper på ett svar og at det finnes en måte å behandle det på slik at lex og jeg kan komme oss ut i aktivitet igjen. Savner treningsvennene våre...og litt mildere vær :)

Vet ikke når neste innlegg kommer men forhåpentlig vis så drøyer det ikke like lenge som sist :)


Ingen kommentarer: