Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.søndag 5. februar 2012

Siden sist...

Det har sjedd noe siden sist, trener med lex i mandagsklubben igjen, og det går bra. Lex er veldig heit, fungerer greit, må bare få han ut av stresset han har i perioder.

Merker at jeg har trent en del dekk, for når vi skal trene sitt og bli, så legger lex seg ned.... Noe å ta taki der. Jeg tar nå litt andre sjangser en før. Feks når vi skulle gå slalom mellom de andre hundene så slapp jeg båndet men hadde godbit i hånda...for meg er det veien å gå. Jeg har økt avstanden når lex ligger i dekk, gradvis næremer jeg meg de andre som trener. Er fortsatt i hjørent "mitt" men beveger meg mer og mer ut blandt de andre som trener.

Lex sin laserbehandlig går nok mot slutten, har hvert veldig kaldt noen dager nå, og da har lex vanligvis gått litt stivt..det er nå borte. Neste steg bli å kontakte en kiropraktor på nesodden...når det vet jeg ikke.. Det kommer annpå en del ting. Jeg er nå nemlig helt ufør og går ned ganske mange tusen i inntekt i året... Skulle ønske jeg greide å jobbe.....

Så går leiekontrakten på leiligheten ut og siden jeg går over på ufør så er kan man trygt si at drømmen om å eie mitt eget litte hus i skogen er gått i 1000 knas. Det har jeg ikke råd til. Hadde jeg fått beholde inntekten jeg har i dag ville jeg nok kanskje har greid det...nå er det helt umulig. En ganske vond kamel å måtte svelge.

Vi får håpe på at min andre store drøm kan oppfylles istede :)

Skal innrømme at det gjør meg deppa....sliter med å se lyset i tunnelen..... det er der ett sted...bare finne ut i hvilken rettning jeg skal se etter lyset.

Kunne ønske jeg kunne skrive at jeg har det veldig bra...at jeg ser lyst på fremtiden.....at jeg ikke er redd for den, men da juger jeg. Jeg er redd...liv redd....jeg håper at jeg får utbetalt det jeg trenger for å overleve pr mnd. Det finner jeg ut om ikke alt for lenge.

I morra er det mandag, og mandagsklubb, behandling hos fyseoteraput....jeg skal nyte det så lenge jeg kan. Og håper at jeg kan nyte det lenge :)

Ingen kommentarer: