Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.tirsdag 28. juni 2011

Lex som fotomodell :)

Besøkte min gode venn Per, han er i utgangspunktet hobby fotograf men driver å utvikler seg til å bli en proff fotograf, og spør du meg er han på god vei. personlig liker jeg at bildene hans skiller seg ut fra de" normale" bildene.

Etter at vi hadde sitti å prata litt, mens lex orienterte seg rundt om i lokalene til per, spør han om lex greier å være rolig en liten stund. Jeg svarer at ja der skal vi få til...og vi fikk det til :) var kjempe imponert over lex sn evne til å sitte stille. Var litt tekniske problemer med en blitslampe... Ikke bare imponerte lex meg med å kunne sitte stille..selv også når jeg måtte en snar visit på do...han hadde ikke bevegd seg en millimeter...litt bevegelse på hodet sier per. Lex skjønte også at han skulle se på han med det rare aperatet i hendene. Jeg flytta lex hit og dit ved å ta sideforskyvninger...(påplass ett steg bak, høyre, venstre eller rett frem) Og da veit jo lex at han skal se på meg...noe han gjorde...helt til han slutter å se på meg og se rett på per... Gutten sin det :)

 Men etter en stund..laang for lex begynner han å fortelle med lyder at han begynte å kjede seg og vi avslutter. Under kan dere se resultatet av fotoshuten. Synes bildene ble bra jeg...og det kan hende det blir flere fotoshuter på lex utover :)

Hvis dere vil se flere bilder av per kan dere gå inn her Per. Ha en fin fin sommer dag :)

2 kommentarer:

TRIX, en langhåret collie som bor hos Arne sa...

Flotte bilder!!! Kjenner ikke Lex helt igjen:-) Her ser han jo nesten farlig ut mens den Lex jeg kjenner er jo den snilleste og godeste hunden i verden:-))

Jimmy sa...

Er litt derfor jeg synes bildene er så bra...få se en side lex ikke har så mye av....:)