Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.fredag 10. juni 2011

Lemmen kan fly!

På lemmen søk...ser du godt etter så ser du lex...
Jeg skal utdype det med at lemmen kan fly litt senere....fikk desverre ikke tatt bilde av det. Skal innrømme at jeg hadde vondt av de lemmene som kunne fly. Nå vet alle at lemmen i utgangspunktet ikke kan fly, men med på trysilfjellet så kan de faktisk det. Det flaksa å fløy ett å annet lemmen på vær tur vi var på.  De fløy ikke så høyt, ca 1m..noen litt høyere. Og når de landa igjen fikk de seg en ny tur... lex synes det var vanvittig morsomt med lemmen som kunne fly....for da kunne han jo snuse de frem engang til. Litt redd for dem han også, og leke var det han skulle. Vet ikke helt om lemmene lex lekte med så på det hele som en lek, for de beit bra fra seg. Lex hadde vel mer eller mindre konstant sår på enten underleppa eller overleppa. Så da er vel metoden lemmene fløy på avslørt...det var lex som sørga for at det fantes flyvende lemmen på trysilfjellet. Jeg prøvde å stoppe lex...noe som ikke er lett når det kryr av lemmen...men jeg prøvde.
 Her er lex i sitt paradis...en stooooor pinne som han kunne gjøre hva han ville med. I tillegg til lemmen, vel selve jakta på dem er det å bære, spise pinner favoritt aktivitetn til lex. Når vi ikke var ute å gikk tur så var vi ved hytta. Der fikk han løpe litt løs rundt omkring, lex er så redd for at jeg skal gå inn uten han at han holder seg i nærheten. Vi hadde blanda vær mens vi var der oppe...hadde vel 1-2 dager med bare regn, resten var blanda. Er ikke noe som heter dårlig vær..bare dårlige klær :)
 Her er vi på vei hjem, vel tilbake til hytta etter å ha gått det som er standar turen vår når vi kommer opp på fjellet, går en runder på drøye 6- 7 km og halve turen går langs veien. Lex liker å gå laangt foran som dere ser. Turen var fin den og både lex og jeg var deilig slitne når vi kom tilbake til hytta. Vi, jeg sløva og lex sov etter et bedre måltid på oss begge. Dagen etter var det dårlig vær og litt dårlig trent så gikk jeg og lex en tur i hytte feltet som ligger ikke så langt unna. Hytta til fatter har god avastand til hyttene rundt seg...trur den nærmeste hytta er ca 100m unna så vi ligger ganske sjenert til. Noe som er veldig deilig når du bor i blokk og har naboene innpå deg hele tiden.
Måtte bare ta bilde av lex nåt dette treet vise seg frem..stod vel mer eller mindre skrevet...stopp ta bilde! så da gjorde jeg det. Lex var ikke helt enig i av han skulle sitte der...som dere ser så er han nesten nede i dekk...måtte be han sette seg opp ett par ganger. Det å få lemmen til å fly krever vist sitt. Dette var siste turen vi hadde oppe i trysil, men ikke det siste bilde...har noen bilder til som kommer i neste innlegg :)

Litt usikker på når neste innlegg kommer...har noen avtaler i helgen...men skal slenge inn noen bilder så fort jeg har muligheten igjen.

ha en fin fin pinse :)

Ingen kommentarer: