Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.fredag 6. mai 2011

Er vi virkelig i mai alt?

Datoen viser at vi er i mai, tempraturen viser det vel litt til dels også. Selv om det har hvert dager med kjempe vær og varmt i sola. Man kjenner at det fortsatt er litt vår, det er litt skarpt i lufta.

De siste ukene har bare flydd av gårde. Nå ligger det en del ting foran meg å venter...det gleder jeg meg til. Jeg skal på triksekurs neste helg, blir jo intressant. Jeg er ikke akkurat den som trikser mest med hunden min, men jeg fant ut man kan lære noe om og med hunder overalt. Uansett hva slags aktivitet det er man driver med hund.

Prøvde meg på 24 t spor med lex her...lex gikk et slags spor, han plukka ikke mer en 1 av pinnene..totalt 6. Han viste tydlig at han ikke var helt sikker på hva han dreiv med. Men da veit jeg det.

Lex har for øvrig tatt årest første svømme tur, det sjedde på onsdag. Han fikk ferten av noe og la på svøm utover vannet, jeg fikk litt panikk, for lex er ikke akkurat den som er trygest i vannet, og tempraturenbåde pi vann og på land frista ikke akkurat til å ta ett bad selv for å redde en hund som brått finner ut at han ikke er så nær land som han pleier..... Jeg roper på lex, får ingen respons..lex bare fortsetter å svømme utover... det eneste jeg ser der ute er en and eller noe som ligger å dupper laaaangt ute på vannet. Til slutt snur lex...han hoster og harker på vei inn...og du ser han er sliten. Veldig glad jeg ropte han til meg.

Jeg luerer på hva det var som fikk han til å dra så ut...bare legge på svøm, han plaska desperat når bunnen forsvant under føttene hans..men han fortsatte like herlig utover. Lex har ikke vist interesse for fugler som ligger å bader langt ute på vannet før. Han kan løpe mot dem når de er 2-3m fra strand kanten og stoppa når jeg har bedt han om å stoppe.... Håper ikke dette er et tegn på at lex har utvikla seg til en hund som nå synes det å jage fugler er det kuleste som finnes.......uansett, fugl eller ikke...noe lukta ufattelig intressant der ute på vannet. Da veit jeg det til neste gang og det blir svømming med langline!

Må si at jeg ikke liker tanken på at lex er blitt en "jakt"hund altså....liker det ikke i det hele tatt. En av grunnene til at lex har fått løpe løs der vi bader, er nettopp fordi han ikke er (var?) særlig intressert i løpe etter fugler som svømmer lengre ut...og at han har hørt på meg før han har fått løsning på å skremme fuglene han har løpt mot. Ser ut som de dagene er over...blir nok ikke noe mere langlinefri svømming på lex før båndtvangen er over gitt.

Nå er det helg igjen..jeg skal etter en ukes fri en tur til min søster og hjelpe til litt igjen i morra. Da er det sliping av trapp som står på programet. Luerer på om de har kommet noe lengre med badet jeg....?

Nei, nå er det på tide med noe frokost...lex fikk sin for en stund siden..nå er det min tur. Ha en fin fin helg...er spådd bra vær og høyere tempraturer :)

Ingen kommentarer: