Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.torsdag 28. april 2011

Påsken i år..

Den har bestått av å hjelpe andre. Avsluttningen av den ble ikke helt som man ønska å avslutte den. Aller først, liten oppdatering på treninger. Har gått ett spor siden sist, jordespor hvor lex gikk KNALL bra. Det var ikke noe trekking i lina. Kunne gå i normalt tempo bak dyret. Kjente ikke igjen hunden min. Har trent litt lp i oslo, lex kommer seg, greier å holde fokus på det han skal litt lengre av gangen. Apporten begynner å komme seg igjen. Neseprøva har jeg vel ikke jobba med siden sist... Onsdag i påsken så ble det ett felt søk å oss, og det gjorde lex like bra. Han kommer inn med gjenstandene, vel alle uten om 1, ett lærbånd. Det var ikke intressant. Da veit man jo hva man må jobbe med når det gjelder gjenstands intressen på lær. Lex køper ut, søker, og han finner. Ukjente gjenstander må jeg også trene med.

Søndag i påsken ble det ingen trening. Da var det andre ting som stod på planen. HVILE. Søstra mi driver å pusser opp ett gamelt hus. Og det blir man litt sliten av å hjelpe til med.

Så avsluttninga på påsken som ble ganske så dramatisk. En av de som hjalp til hos søstra mi, fikk ett illebefinnende, hadde en del av de klasiske symptomene på hjerteinfarkt, og så man ble litt skremt kan man si. Ambulanse ble tilkaldt, og tok med seg vår medhjelper. Ble så sendt til sia, skrevet ut dagen etter. Man vet fortsatt ikke 100% hvorfor det som sjedde....faktisk sjedde.

Det blir ett kort innlegg i dag...har den del ting jeg må få unna gjordt. Dagen i dag består av å hjelpe andre litt igjen :)

Ha en fin torsdag...snart er det helg :)

Ingen kommentarer: