Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.tirsdag 5. april 2011

Overaskelse...

Det kan du trygt kalle det jeg opplevde i går. Som jeg skrev i forgje innlegg så driver familien min å flytter og pusser opp på samme tid. Og jeg har hjulpet så mye som kroppen og hodet har tillatt. Noen dager har jeg greid mer en andre. I går dro jeg til søstra mi, de skulle tømme resten de hadde stående igjen i det gamle huset. Jeg fikk hjulpet litt i allefall. Kommer hjem etter å ha hjulpet dem, får i meg middag, så ringer tlf. Det er søstra mi som luerer på om jeg er hjemme. Jeg sier ja..."da ringer vi snart på døra di, vi har kjøpt noe til deg" Ok svarer jeg litt satt ut. Hvorfor skulle de kjøpe noe til meg....og hva. Sikkert en blomst eller noe annet..kanskje en konfekt som takk for hjelpa.

Det ringer på døra, jeg åpner...og ser først søstra mi med ett lurt smil..og etter kommer Frank, mannen hennes med noe som minner om flatskjerm tv... Jeg skjønner ikke så mye. Har de kjøpt en flatskjerm tv til meg? Joda det hadde de. Jeg ble både mål løs og røst. Takka de når jeg endelig vi talens gave tilbake igjen. - ikke noe å takke får..du har jobba for denna tv n er svaret jeg får.

Jeg er en av de som lever på trygd og de få gangene jeg ev har noen kroner til overs så går det til klær jeg skulle ha bytta ut for lengst eller er jeg heldig ett og annet hundekurs jeg har lyst til å ta. Så for meg har tanken på å noen gang få flatskjerm tv vært en drøm. En som jeg mest sannsynlig ikke vil få oppfylt fordi det alltid skjer noe som gjør at pengene du har spart opp over kanskje ett år...forsvinner til medisiner ol. Tina og Frank hadde huska meg si følgende " jeg kommer aldri til å eie en flatskjerm tv" Så isteden for å spørre meg om hva jeg trengte..sånne kjedelige ting, så kjøpte de noe jeg aldri ville ha skaffa meg på egenhånd. Det er jeg for økonomisk til. Her skal det spares til den regninga som kommer der og den forsikringa som kommer da. Strøm regninger osv.

Jeg sitter å titter å titter på flatskjerm tv min og kan ikke helt fatte at den er akkurat det..min...den er ny..ikke arvegods. ( elektriske ting jeg eier er som regel arvegods eller ting andre synes er for umoderne å eie) Jeg klager ikke på at jeg får ting av andre, det er godt ment. De vet at jeg trenger ting og lar meg få det gratis :) Det venter bla annet ett kjøl og frys på meg. Noe jeg aldri har eid før..det venter en komfyr med keramisk topp på meg...som jeg aldri har eid før. Så jeg har mye godt i vente. :)

Nå våres det, var i skogen i går...det begynner å bli bart under trær der det er mye trær. Er veldig sendt på hvordan det er til søndag...kanskje årets første spor trening? Det finner jeg ut. I morra er det onsdag, og da er det kanskje trening igjen.

Akkurat nå regner det ute. Er ikke ofte jeg er glad for regn, men nå er jeg glad for det. Jo mer det regner jo fortere forsvinner snøen :) Regner med at det er flere som er glad for det...hundefolk, andre folk og skattejegere :)

Det er deilig å vite at ens hjelp blir satt pris på, det er godt å føle seg verdsatt.

Ha en fin fin uke :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Godt å vite at man blir satt pris på, skal egentlig ikke så mye til :)
Klem
Anne-Marit