Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.søndag 10. oktober 2010

Fra jorde til skog til jorde igjen.

Sporet gikk nemlig slik i dag. Og det er ikke noe problem å se hvor vi må jobbe med hva... For på jordet jobber lex mere fokusert, og sliter litt med å går sporet korekt hele veien. Men tempo er lavere og han jobber mye mer. Når vi kom til skogen...da var det bånn gass...vinkla ble tatt perfekt og han hoppa over en av pinnene i sporet. Når vi kom ut til jordet i gjen, bestemte lex seg for at sporet gikk fortsatt i skogen... noe det ikke jorde... etter litt surr så fant han sporet på jordet. Og det fordi jeg var litt smart og la pinne ca 2 m fra skog kanten. Og når han fant den gikk han greit i spor gata. Ramla litt ut i vnkelen men gikk de siste 25-30 m perfekt:)

Er fornøyd med vinkla til lex i dag, det var ingen tvil, iallefall ikke inne i skogen, og de pinnene han fant var opptaket bra på. Så spor messig så er det bare å fortsette med å gjøre lex litt mere dreven i spor på jordet ol, og når man går skogs spor jobbe med vinkler ganske tidlig i sporet. Har allerede lagt plan om hvor neste spor på dette stedet vi var idag skal gå. Da blir det jorde og grus spor.

Etter sporet i dag så hadde lex en finne slutt gjenstanden til millie oppgave. Det finnes dager hvor ting absolutt ikke går slik man håper...og det er greit å bare avslutte sporet før det blir for mye krøll. Tok med lex ditt sporet til millie hadde gått sa søk og lex han satte nesa opp...tok overværet...løp litt for å kontrollere..så løp han rett til slutt gjenstanden. Kjempe flink var han... Kanskje jeg skal starte med felt søk også ;P

Og etter det igjen fikk lex løpe løs sammen med Trix og millie. De går bra overens, og lex har begynt å leke litt mere med millie. Trix og lex registerer at den andre er der og løper mer eller mindre vær for seg. Så sant det ikke skjer noe mere spennede en det lex driver med...som stort sett består i å finne små trær og bære de rundt.

Var en litt morsom episode..lex la fra seg det lille treet sitt....snuste litt for seg selv...da våger trix og millie seg bort til "treet"..lex ser det kaster seg mot pinnen, ett lite knurr og resultatet er to collier som på likt spretter tilbake. Det jeg synes er bra med lex..(ganske mye som er bra med ham) er at han ikke SKAL slåss. Han løp i full fart ut...stopper på avstand...stiller seg opp....litt sånn jeg er stor og sterk...men er ikke sikker på om jeg mener det. Når det er gjordt og ingen kommer etter ham for å ta ham. eller vise andre tegn på at det kan bli bråk, kommer han løpende til meg før han løper ut igjen og kan være litt sosial.

Sist lex lekte med millie så kom det litt leke knurr...noe millie synes var litt skumelt og hu trekker seg unna. Da holder også lex seg litt mere for seg selv...i dag så løp han litt sammen med millie..og millie var mere med. Så det går rette veien der i allefall. Når lex var i bånd så inviterte han til lex. Lex er ikke like flink når han er løs. (ikke til å invitere til lek).

Har hatt en fin søndag og en fin økt. Nå er det middag og ta kvelden som stor får tur :)

Håper dere alle har hatt en fin helg og håper at dere for fin fin uke :)

Ingen kommentarer: