Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.mandag 6. april 2009

Siste trening før påskeferie :)I går var det trening og det er litt lenge mellom vær gang, det skjer altid noe for de fleste av oss, og i går var vi hele 2 stk på trening. Vi koste oss vi, med sol og bra vær og en trailersjafør som drev med noe vi skjønte metern av... han prøvde å trekke, trekkevogna si ved hjelp av laste stropper.... må si vi så litt rart på ham du... han så rart på oss også..... kan jo bare gjette på hva han drev med der han hadde festa en enda av lastsroppene i en søyle på bygget og det andre bak på trekkvogna... Nå vi var ferdige med treninga kom en kollega av han og språket de prata var ikke norsk eller engelsk.. så hva som var problemet vet bare de to.
Tilbake til treninga, hadde en kort men veldig effektiv økt, trener nå ganske intenst på kontakt ved lineføringa, og side forskyvninger. Må jobbe mere med korrekt inn sitt ved innkalling også. Ståen begynner å bli bra... han hadde desverre bevgelse på en forlabb etter at han hadde stoppa. En smart kar sa en gang til meg at du må se hvilket bein hunden tråkker på før du sier stå, hvo hunden er i steget...for sier du det på feil sted kommer hunden automatisk i ubalanse og du får det steget. Problemet er bare at han ikke fortalte hvordan se det ovenfra på egen hund......
Emma hadde en bra økt også, torill har helt klart trent dekk, for hu tilbød meg det på budføringa... dekken var faktisk rett også. Bare så trist at det var sitt vi var ute etter ;)
Torill hadde med kamera og tok bilder av lex og meg når vi trente, vi takker for dem, kjempe fina er dem.
Fortsatt noe snø igjen men...forhåpentligvis kan vi snart dra tilbake til skogen vår :) Vi savna den der vi satt på asfalten.
Påsken næremer seg med storm skritt, her blir det tur til østfold og gårdsferie, vi gleder oss masse :) Under bilder av lex og meg på treninga i går.
Kontakten kommer seg veldig..Klar for sideforskyvning...
Ps lex er innom bloggen sin og skriver om måte med pusekattene.
Ønsker dere alle en knall fin påske hvor en dere er :)

Ingen kommentarer: