Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.mandag 14. juli 2008

Da er strutsen tilbake..

Om det hjalp å ta strutse metoden betviles. For når man stikke huet i bakken, så dukker det opp andre ting som plager en. Det er vansklig å puste, man ser ingenting...får åpner man øya blir de jo fulle av jord, eller sand. (kommer an på hvor du stikker hodet i bakken henn) Og andre ting som att man får vondt i nakken av å stå sånn over lengre tid...og då røf i øya man er når man endelig titter frem. Og får ikke å snakke om nysinga...huff og huff... Nei, skal se om jeg tar en annen variant neste gang nok er nok. ;)

Fra spøk til alvor. Alt i alt så har det hvert godt å komme seg bort litt. En liten pust i bakken. Og ingenting har endra seg mens jeg var borte. Får ikke penger som er lovet osv.

Nei, nå ser jeg fremover til knertebo cupen som starter om få dager.

Vil avsluttningsvis gratulere knerteboerne med de gode resultatene i åtgjeng. (ingen nevnt, ingen glemt) Vet det ble noen hper bla..gå på knertebos link å les resultatene der.

Ha en fin dag.

Ingen kommentarer: