Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.fredag 2. november 2012

Klar for vinterdvale :)

Etter en ganske hektisk sommer og ikke minst høst er det på tide å gå i vinterdvale. I år er jeg en mnd seinere ute en jeg pleier. Og grunnen til der er at jeg har hatt testleder oppdrag. Så dvalen vil vare i store deler av november, får så å ta seg en liten titt rundt i desember, helt våken av dvalen er jeg nok jule uka. Så er det å gå i dvale igjen i januar, februar for så å gradvis våkne opp igjen i mars.

Jeg har hvert testleder for 46 hunder i år. Hadde håpa jeg skulle greie 50 dette året. Når jeg kjenner på kroppen min merker jeg at der er veldig greit at det ikke ble flere testleder oppdrag. Jeg synes det å være testleder er veldig morro, hvis ikke hadde jeg aldri gjordt det. Det har alikevel en pris, som jeg er vilig til å betale...det tar bare litt tid å betale for morro`a ;)

Jeg har gjordt noen ganske store gjenom brudd ad angsten min, jeg har utført ting jeg aldri i verden hadde trodd jeg ville greie. Så ting går den rette veien.

Det kan se ut som neste år kan bli ett like intressant år, men det henger litt i løse lufta enda, så jeg kommer tilbake til det så fort jeg vet hvor de forskjelige planene har landa. Er en del brikker som må ramle på plass før planene kan settes ut i live. Men man har i allefall planer :)

Angåenede treninger, så har det ikke blitt så mange av dem. Til dels pga testleder oppdragene og ikke minst at jeg ikke er veldig motivert til å trene. Jeg har ikke noe å trene mot, for at lex å jeg skal komme i konkuranse ringen i gjen trenger jeg så pass mye hjelp at jeg ikke aner hvor jeg skal starte en gang. Og de få treningene vi har hvert på så har sporene til lex hvert så som så, og lp er det vel ikke trent noe på siden februar i år. Tror jeg hadde en liten økt inne i oslo i september.

Nå er planen å ta det pent å rolig i november...for å nyte førjuls tiden. Jeg er så heldig at jeg kan nyte den :)

Det var alt for denne gang :)

Ingen kommentarer: