Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.tirsdag 3. januar 2012

Året 2011

Det har ikke hvert så mange innlegg på bloggen min i det siste. Og grunnen til det er at det ikke har hendt så vannvittig mye. Har hvert med på mandagsklubben til oslohundeskole avd follo og jobba med meg selv. Det har gått fremover. En kompis kjørte meg gjennom kl 1 programmet. Det var noe forstyrrelser og det gikk greit. Har ikke hvert mye brukstreing. Har prøvd men beinet mitt svikter når jeg går spor etter lex. Lex har såpass med trøkk i sporet at jeg sliter med å holde følge. Det har også hvert sykdom blandt hunder og mennesker i treningsgruppa så det er veeeldig lenge siden siste trening.

Lex begynnte også å¨halte veldig på forbeina..ett av dem, veldig vanskelig å se da han gikk veldig stivt og viste tydlig at han hadde smerter når han gikk. Fant en forkalkning ved skuldern hans som nå behandles med laser og det ser ut som det har veldig god effekt. Finner ut hvor effektivt det er når vi øker belastinga på få ham.

Selv har jeg desverre greid å få en ny skade i det beinet som fra før var skada og jeg kan trygt innrømme at det har tatt mye av humøret mitt. Hjelper heller ikke at det er regn og is føre hele tiden. Gi meg vinter med 20-30 cm med snø og -5 grader. Har tryna på isen selv med brådder....nei detta været her gjør meg veeldig deppa.

Helsemessig så har vel 2011 hvert ett av de årene man dytter raskt ned i glemme boka og veit at 2012 må bringe helbred...(man blir jo bra igjen..en gang).

Har hatt ett ganske bra hundeår, ikke starta med lex, men jeg har blitt mh testleder og hvis nkk greier å oppdatere listene sine så kan det kanskje bli offesielt også............

Jeg har jobba veldig bra med meg selv, jobba med å stole mere på meg selv, ha filter på det folk sier til meg...lytte og finne ut om der er noe for meg...om det de komenterer er det samme som det jeg jobber med. Ikke ta alt personlig å gå ned i skyttergrava å på den måten ødlegge for både meg selv og lex.

Har også hatt et bra år når det gjelder å jobbe med det jeg sliter med psykisk. Hatt en bra gjevn fremgang, har måttet svelge noen kameler men....hvis det er det som må til for å bli bedre så skal jeg altids greie å svelge noen kameler til...eller som en veldig god kompis sa...: Kamler kan svelges bare man tar små nok biter av den av gangen! :)

Året 2012 har jeg ikke lagt så mange planer for enda...det skal får ligge der åpent og så får vi ta ting som de kommer. Jeg blir så skuffa når jeg ikke greier å gjenomføre planene jeg har..så nå har jeg fokus på en ting av gangen og tar ett steg av gangen.

Jeg skal prøve å skrive mere på bloggen i 2012.

Håper dere alle har hatt en fin jul og ønsker dere ett riktig godt nytt år :)

Ingen kommentarer: