Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.mandag 26. september 2011

Rart å være kurselve...

Ikke bare er det rart, men jeg har jo hvert instruktør lengre en jeg har hvert kurselev så jeg greier jo IKKE å holde meg unna og bare være kurselev når jeg er på kurs om dagen. Jeg må gi de andre tips og råd, er seriøst yrkesskada kan man si...he he he he. Hjelpe instruktøren på kurse tok taki i meg i de jeg ga en dame tips om hvor hun skulle holde gobiten for å hjelpe hunden best mulig og lykkes...og sa Du er kurselev i dag..IKKE instruktør.

Det er veeeeldig vansklig å ikke si noe når man står å rister som en ...ja ett eller annet som renner over av iver til å bidra og hjelpe... Jeg har en mistanke om at kragen på jakka kommer til å bli spist opp og tygd på i løpet av kurset....det er vanvittig vanskelig å holde brødsaksa lukka!

Må le litt da...når jeg forhørte meg om kurs skrev jeg i mailen at jeg var en krevende kurs elev...og jeg har vel insturert instrøktøren ganske så grundig på hvordan jeg vil ha det..og det skal de ha. De følger anvisningene mine...(va jeg jobber med og ønsker tilbakemld på akkurat nå)

Første kurskveld starta bra...så må jeg jo BARE dra den forbanna strikken så langt at den ryker...hmf! Jeg greide takk å lov å knyte sammen strikken igjen og fikk avslutt på en positiv måte. Fikk huka taki instruktør og ga beskjed om å stoppe meg før jeg dro det så langt neste gang. Jeg havner i det idiotiske sporet jeg har jobbe det siste året med å komme meg ut av. Forklarte også hvorfor jeg drar det forlang og instruktøren var på nett med engang. Det lover godt :)

Nå er det natta, hadde en knall fin trenings økt i går og skriver mere om den en annen dag....

Natta.

Ingen kommentarer: