Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.tirsdag 30. august 2011

Må da være noe jeg kan gjøre...

Selv om jeg ikke helt vet hva. Det begynner nå å bli ubeboelig her. Jeg bor på ett senter, jeg er trygda, dvs at jeg ikke får lån slik at jeg kan flytte sånn uten videre. Og det å leie på privat markede har jeg heller ikke råd til. Og med den sosial angsten jeg har, går hele tiden å venter på å få kjeft for noen som helst jeg kan ha gjordt galt, selv om jeg vet at jeg ikke har gjordt noe galt så får jeg nok kjeft og klager alikevel. Så er det å leie fra private ikke bare bare. De kan lettere "kaste" deg ut en det kommunen kan.

Og det for meg å bor her gjør meg bare mere syk psykologisk og mentalt syk. Jeg tørr kanpt røre på meg i min egen leilighet. Nå har borettslaget jeg bor i, gitt beskjed om at hunder ikke lengere kan vare på balkongnene?!? Hallo! Jeg kan være enig hvis bikkja står å bjeffer hele dagen, eller eier la hunden gjøre fra seg på balkongen. Alt er nå forbudt med hund her....bortsett fra å ha hunden i leiligheten så lenge den ligger helt stille, ikke lager en lyd og helst ikke synes. Alle tegn tyder på at det snart vil bli forbud mot hund her... Og det verste er at det ikke vil hjelpe på problemene som sameiet her har. For det er butikk her, det er dyreklinikk her..det er hunder som luftes her hver eneste dag...løse og uten kontroll. De som bor her og som eier hund...alle uten om 2 stk, har fulgt opp det sameiet har krevd at vi skal gjøre. De to som ikke har gjordt det har sklid utt på det å lufte hund løs på sameiets omeråde...og den andre har en hund som de ikke har kontrollen på. Og den luftes mer eller mindre på natta. Så den er ikke noe problem for de som bor her i så måte.

Det som er forskjellen har fra jeg flytta inn og til i dag, er at det er flytta inn flere som er redd for hunder her. Trenger jeg skrive noe mer?

Det må da finnes noe jeg kan gjøre som sørger for at jeg kan flytte her fra....flytte til ett sted hvor jeg slipper å gå med konstant angst...

Det må da finnes noe som ett angst vrak som meg kan gjøre med de begrensningen jeg har? har du noen ide? eller kanskje har muligheten til å hjelpe?

Verken lex eller jeg har godt av dette her......sukk.
Verste er det å ikke få gjordt noe med problemet....alt føles bare håpløst ut....

Ingen kommentarer: