Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.mandag 18. juli 2011

Motivasjon på ferie..

Jeg greier ikke å mønstre en eneste liten motivasjon følese for å trene hund. Merker at jeg bare blir sånn pass blæ, uak og orker ikke. Har mye heller lyst til å gå tur med lex...finne på andre ting. Slik at jeg kan bli litt "sulten" etter å trene hund igjen.

Ønsdag forgje uke så gikk jeg en tur...vi gikk  til gaupestein. Fatter var med, og lex var faktisk sliten når vi kom hjem. Det var jeg også for ca 1 km fra bilen..ikke at en km i utgangspunktet er veldig langt. Men når lårene kjennes ut som de er støpt i betong, med armerings jern så er 1 km veldig langt. Fikk fatter til å holde lex slik at jeg kunne prøve å tøye litt å muskla...få de til å ikke kjennes som betong. Det hjalp litt..noen 100 meter. Turen var veldig fin den. Rart å se sånt landskap her i follo. For flere partier minner meg om steder man kjører forbi på vei opp til trysil.

Ikke møtte vi mange folk heller. Vi hadde skogen nesten helt for oss selv. En og annen mygg tarff vi på.

Jeg lærte noe nytt også....nemlig at molter ikke bare vokser på fjellet. Moltene i gaupseteins marka er faktisk modne. Og det var faktisk en del av dem.

Kamera ble liggende hjemme, men tar du turen til gaupestein, kan du se at vi har hvert der. Vi skrev oss inn i boka som ligger der.

Skulle du få en dag som passer til å gå tur..så anbefaler jeg tur til gaupestein. Ta på skotøy som tåler litt myrete terreng :)

Ha en fin fin uke :)

Ingen kommentarer: