Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.lørdag 16. januar 2010

Lex 2 år i dag :):)


Man kan trygt si at tiden har flydd av gårde. Tenk at lex er 2 år alt. Og om en uke så skal vi debutere i kl 1. og hvis rekke følgen er slik jeg tror den er så starter vi nest sist. Fikk nr 42 og det er 43 påmeldt i kl 1. Kan jo bli spennede dette. Fytti rakkern å nervøs jeg er.


Lex skal få litt godt å tygge på i dag...ett gnage bein, og en ekstra annen gobit eller 3.


Bilde er tatt på sen sommern 2009 og det viser så godt personligheten til lex. Charmør av rang og ett stort hjerte.

Glad lex kom inn i mitt liv, og jeg gleder meg til fortsettelsen :) Nå skal vi ut å finne ball i snøen istede for å trene lp.

Ha en fin dag..også grattis til alle lex sine søsken, fixi, fluffy, nikaja, ziva, niro, nunkas og nisse. Regne med at det vanker noe ekstra godt til dere i dag også :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Når jeg endelig kommer inn på bloggens kommentarer her, så tar vi det nå:

Grattis med dagen, Lex.....stor klem fra mamma Fancy og dine søsken Fixie og Fluffy samt halvsøsken Otra,orki og OnOff......ja, og resten av Knerteboerne selvfølgelig