Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.fredag 22. juni 2012

Sommer?

De siste dagene så har det føltes som det har vært litt sommer. Får håpe den dukker opp igjen etter at regnet som skal komme har passert :) (og at regnværet passerer på rekkord tid)

Det er lenge siden sist jeg var her inne, har hvert over en uke i trysil. Det var det ganske mye snø når jeg kom opp, og den var mer eller mindre borte når jeg dro hjem. Hadde det kjempe fint der oppe. Hadde jeg vist hva som kom til å møte meg når jeg kom hjem så hadde jeg nok blitt der oppe.

Lex og jeg stor koste oss der opp, late dager, magen til lex var fin, deilig og varmt vær, helt til 2-3 dager før jeg skulle hjem. Da ble det brått mange minus grader på natta..... Hadde ikke regnvær en eneste dag, bare sol og en og annen sky. Fikk rapporter om at det var veeeeldig varmt her nede. Fikk varme dager der oppe også.

Jeg kommer hjem, få vite at jeg få forlenga leiekontrakten her, men får ett HARDT slag i trynet. Etter at jeg ble ufør så har inntekten min gått ned BETRAKTLIG...og i budsjette jeg satt opp så gikk jeg bare 600 i minus pr mnd. Og det er en sum man kan gjøre noe med på ett hvis. Men, så kommer det ett stoort men ....siden det blir skrevet NY kontrakt så kan kommunen legge på leia og det kan du trykt si at de har gjordt...i stede for å gå de 600 i minus per mnd...går jeg nå 1600 i minus pr mnd.

Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal greie meg gjenom dette året...lex går på spesial for som koster meg en del 100 mer pr mnd en det foret han vanligvis har gått på. Lex skulle engetlig ha tatt en blodprøve nå i juni men han fikk problemer med magen igjen på dagen 3 mnd siden sist. Så han ble satt på antibiotika kur og dermed må vi vente en stund til før vi tar blodprøve. Det ble tatt ultalyd av lex og vi så at bukspytt var betent igjen. Vetrinæren prata om at dette kunne se ut som den arvbare typen med bukspyttproblemer. Vi får vite mere når neste blodprøve tas.

Jeg blir 40 år i år, og hadde planglagt å markere dagen med godevenner, lage en liten fest....den må jeg bare droppe. Lex kommer først. Får håpe jeg kan markere 50 årsdagen min i stede :)

Lex har fått ett spor og han gikk det veeldig bra, minimale utslag uten for sporet og han plukka alle pinnene :)

Akkurat nå ligger lex å slapper av vedsiden av meg....Milde himmel og glad jeg er i den hunden :)

Nå skal jeg ut å nyte sola, vi vet jo ikke når den dukker opp igjen....forhåpentlig vis dukker den opp raskt igjen og for min del håper jeg på ett mirakel som gjør at jeg kommer meg igjenom dette året også.....

Skriver mer så fort det er noe å skrive om...forhåpentlig vis masse masse prositivt ;)

Ingen kommentarer: