Dette er siden vår...

Og her vil dere kunne lese litt om hva som skjer i livene mitt. Vel ikke bare våre liv, men livene til de rundt oss også. Venner og bekjente.. å kanskje noen ukjente. Man vet jo aldri hvem man møter på sin vei. Hvis du har lyst til å komentere innlegg i bloggen så er det lov.
Vi har en gjestebok også, og vi blir veldig glade hvis du skriver en liten hilsen i den.søndag 13. februar 2011

Uten bil..

Har periodevis hvert helt uten bil. Har fått låne fatters når han ikke har hatt behov for den selv. Og den siste tiden har han hatt behov for den selv. Så jeg har en del dager hvor jeg ikke får gjordt så mye. Ja det finnes offentlig transport midler...men ikke til de stedene hvor jeg trener eller har behov for å være. Takk å lov så har gjengen jeg trener bruks sammen med kommet hit noen onsdager så jeg har fått trent litt :)

Det hjelper heller ikke å være uten bil når man har sosial angst. Måtte til legen for å levere noen prøver...og for meg så var det å ta toget bare 2 stasjoner nok til at jeg sleit veldig med angsten min. Jeg sitter med hjerte i halsen og skjelver. Jeg har ingen god forklaring på hvorfor jeg er redd...jeg er bare er det.

Jeg har forsøkt å få lån 4 steder...sendte en søknad på sted 5 i dag. Får avslag på avslag. Jeg har ingen tro på at det 5 stedet gir meg lån heller. Men nå har jeg i allefall søkt så får vi se hva svaret blir.

Man får bare ta tiden til hjelp.

Har store planer om å legge ut noen bilder på bloggen...bilder fra min tur i degernes...blir vel i morra eller tirsdag tenker jeg. :)

Håper du har hatt en fin helg...ikke frosset for mye. For hverdag som går kommer vi stadig nærmere vår og til slutt sommer :)

Ingen kommentarer: